XS
SM
MD
LG

Tipovanja
1
X
2
0
0
0


SAS
SAS
SAS
Ivanjica
Kalča
Ekonomac
Ekonomac
FON
FON
FON
IzveŔtaj utakmice

Futsaleri Crvene zvezde trijumfalno počeli put ka tituli

14.09.2019 mojacrvenazvezda.net

Ozbiljan pristup svojim obavezama uprave i stručnog Å”taba KMF Crvena zvezda ako se po jutru dan poznaje doneće dobre rezulate. U prvom meču ostvarena je ubedljiva pobeda u gostima protiv KMF Jastrebac iz Blaca sa čak 7:0.

Ā 

Pred prepunima tribinama Zvezda je počela angažovano i imala je inicijativu. Vrlo brzo imala je i prvu Å”ansu, povratna lopta sa krila u sredinu ali Å”ut pored gola. Zvezda u ovom delu igre ima inicijativu, viÅ”e loptu u posedu ali ne uspeva da zapreti golu domaćina koji se angažovano branio. Uglavnom se kombinuje na sredini terena. Tako posle nekoliko minuta dolazi do greÅ”ke pri pasu i domaćin osvaja loptu i ima solidnu Å”ansu, osvojena lopta i prostor pred igračem koji kreće sam ali Å”utira preko gola. Odgovorila je Zvezda nakon nekolik minuta, u poslednjem trenutku, neposredno pred golom, golman i odbrambeni igrač zajedničkim snagama otklanjaju opasnost, maltene sa gol linije domaćina. Sledeće zanimljiva situacija bila je pred golom Zvezde, gde opet nakon presečene lopte Å”utira igrač domaćih ali biva izblokiran.

U narednom naletu Zvezda uspeva da slomi protivnika i postigne gol. Lopta sa boka pred gol, gde igrač pruža nogu i prosleđuje je u gol. Naravno, nakon toga angažovanija igra domaćina gde se Zvezda malo povukla pred naletima domaćih futsalera ali nisu uspeli da naprave niÅ”ta i Zvezda se posle nekoliko minuta oslobađa pritiska. Onda sledi najzanimljiviji deo meča, dosta dinamičan sa puno ā€žtranzicijeā€œ, za razliku od pozicione igre sa dosta dodavanja sa početka utakmice. Dosta neprijatnih situacija i potencijalnih Å”ansi pred oba gola, neÅ”to viÅ”e čini se pred golom domaćina ali bez realne opasne po golmane obeju ekipa, čak i bez Å”uta na gol. Posle dužeg vrmena prvi je Å”ut ka gol uputio domaćin čiji Å”ut iz velike daljine zavrÅ”ava pored gola. Onda nakon kratkog perioda pokuÅ”avanja da se pronađe put ka golu jedan dubinski pas sa sredine terena izbacuje igrača Zvezde u situaciju jedan na jedan sa golmanom koju on koristi. 2:0.

Zvezda odmah pokuÅ”ava presingom i u sledećem napadu beležimo pokuÅ”aj iskosa iz ne baÅ” izgledne situacije ā€“ spoljnji deo mreže. Na kratko s oslobodio domaćin, jurnuo ka golu i imao Å”ansu, nakon duplog pasa sa levog boka lopta stiže u sredini, Å”utira igrač domaće ekipe ali ističe se golman Zvezda sjajnom odbranom. Za ovaj promaÅ”aj ubrzo stiže kazna ā€“ 3:0. Zvzeda ponovo presingom na polovini protivnika pokuÅ”ava da dođe do prilike za gol i u jednom trenutku to je dalo rezultat, presečena lopta i laka egzekucija za ubedljivih 4:0. Do kraja poluvremena beležimo joÅ” jednu Å”ansu domaćina, nakon sličnog pasa kao kod prvog gola Zvezde golman odbija loptu u korner. Nije niÅ”ta konkretno domaćin uspeo da uradio nakon kornera a ubrzo nakon izvođenja istog sudija svira kraj prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu domaćin ima viÅ”e loptu u posedu i agilnije nego do sada, usledila je nezgodna situacija pred naÅ”im golom i uspeli da izblokiramo Å”ut, a ista situacija i sa druge strane u napadu Zvezde. Već u sledećem napadu Zvezda uvećava prednost. Dupli pas na malom prostoru, otvara prostor za Å”ut Å”to Zvezda koristi. 5:0.

U narednom periodu neÅ”to bolji domaćin, pokuÅ”avao je ali nije konkretno osim jedne Å”anse koja je vredna pomena kad se ponovo istakao naÅ” golman istrčavanjem, odlično skratio ugao i ā€žuÅ”aoā€œ u Å”ut protivika. Usledio je period kada je Zvezda imala viÅ”e od igre ali isto bez izglednih prilika, dosadan period igre, bez uzbuđenja. Onda je jedna kontra Zvezde nakon osvojene lopte i situacije kada Stanojević postiže svoj treći gol na meču za 6:0 uÅ”etavÅ”i se praktično u gol protivnika, pokrenula niz uzbudljivih situacija. Prvo pred gola Zvezde kada je igrač domaćina povukao kontru, pristizali su igrači Zvezde ali iz i dalje izgledne pozicije usledio je Å”ut preko gola.

Sledeća uzbudljiva situacija je nakon straÅ”nog presinga Zvezde, kada igrač domaćih ne može da se oslobodi pritiska pred svojim golom, tri igrača Zvezde se dobacuje na malom prostoru u pokuÅ”aju da izgrade poziciju za Å”ut ali je Å”ut izblokiran. Sledeća zanimljiva situacija je gol Zvezde, kada Marko Perić iz neposredne blizine nakon nekoliko dodavanja nekoliko igrača Zvezde pred golom domaćina postavlja konačan rezultat. To je bio poslednji momenat utakmice.

Malo je reći da je Zvezda opravdala ulogu favorita, rezlika u kvalitetu je i viÅ”e nego očigledna. Strelci za Zvezdu su bili: Stanojević 3 gola, Petrov, Tales, Kopanja i Perić.

KMF JASTREBAC ā€“ KMF CRVENA ZVEZDA 0:7(0:4)

Dvorana: Blace

Sudije: Petrović Djorđe, Burojević Bojan, Prodanović Dejan

JASTREBAC: Jović, Cvetanović, Micić, Vukajlović, Vuletić, Gajić, Milivojević, Rajković, Sibinović, Lapčević, UroÅ”ević, Timotijević, Radojičić.

CRVENA ZVEZDA: Radmanović, Perić, Popović. D, Petrov, Tales, Roksić, Popović. B, Rnić, Brkić, Kopanja, Stanojević.

Futsal Futsal Prva Futsal liga Jastrebac Crvena zvezda
Međusobne utakmice
Sezona: 2019-2020
09.02.2020 Prva Futsal liga 10.Kolo Crvena zvezda - Jastrebac 6:0
13.09.2019 Prva Futsal liga 1.Kolo Jastrebac - Crvena zvezda 0:7
Sezona: 2018-2019
24.02.2019 Prva Futsal liga 14.Kolo Jastrebac - Srpska 4:4
28.09.2018 Prva Futsal liga 3.Kolo Srpska - Jastrebac 3:5
Uporedni rezultati

Jastrebac
 
Crvena zvezda
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
1 (0) Broj pobeda 2 (1)
1 (1) Broj nereŔenih 1 (0)
2 (1) Broj poraza 1 (1)
9 (4) Dati poeni 20 (9)
20 (11) Primljeni poeni 9 (5)
-11 (-7) gol razlika na utakmicama +11 (+4)
25% (0%) UspeŔnost 50% (50%)
Nema rezultata