XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Sremčica otključala bravu Mladenovčana

30.09.2019 Ašković

Foto: FK Sremčica

U duelu dvoje novajlija, Sremčica je pružila najbolju igru ove jeseni  i slavila protiv Mladenovčana. Sastali su se dva tima gde u proseku pada najviše i najmanje golova. Gosti u proteklih šest kola primili su samo dva gola, a napadači Sremčice izgleda da su pronašli ključ za njihovu bravu.

 

- Dobro smo  analizirali igru protivnika i izveli nešto drugačiji sastav, jer nam je trebao odgovarajući igrač za skok u protivničkom šesnaestercu. Dali smo gol u uvodnim minutima, nešto slično im se desilo kao protiv TEK-a. Poveli smo iz akcije Jeremića koji je pronašao mladog realizatora Milićevića. Posle toga, imali smo još jednu lepu priliku,ali je šut Mladenovića pogodio mesto gde se spajaju prečka i stativa. Kontrolisali smo igru i dali drugi gol iz izrađene akcije. Na odbijenu loptu Mladenović je naleteo i poslao je u kontra ugao. Mladenovac je imao svoje prilike za golove ali su šutevi izblokirani i golman Brkić je sjajno intervenisao – kaže mladi stručnjak Ivica Šimičić i naglašava da su za rivala imali jaku i čvrstu ekipu, koja nije slučajno primila tako malo golova.

Za gostovanje na Novom Beogradu i odmeravanje snaga sa Radničkim, Šimičić će ponovo morati da promeša karte,  jer će imati okršaj koncepcijski sa različitom ekipom u odnosu na prethodnu utakmicu. – Moramo se prilagodini njihovom načinu igre, koji je dosta specifičan u odnosu na ostale konkurente. Bićemo kompletni i u tim se vraća pouzdani defanzivac Rakić – kaže sa izvesnom dozom optimizma i osokoljeni posle dve vezane pobede u prvenstvu.  

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd Sremčica OFK Mladenovac
Nema rezultata