XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Nastavak recept kako treba igrati

09.09.2019 AÅ”ković

FK Zvezdara - foto: facebook.com/fczvezdara

Zvezdara je, prema očekivanju, Stepojevac ispratrila kući sa četiri gola u mreži. Rano vođstvo domaćina nije zbunilo mlad sastav sa Ibarske magistrale, i trebalo je vremena da Simić i Nikolić iskažu svoje golgetersko umeće. U ranoj fazi utakmice domaćin je preko raspoloženog Nikolića doÅ”ao u vođstvo. ā€“ Mogli smo posle prvih 45 minuta da otklonimo sve dileme Å”to se tiče rezultata, ako ih je uopÅ”te bilo ā€“ reči su trenera Igora Savića.

Ā 

- Stvorili smo 3-4 povoljne prilike i onda kao da seuvukao mali strah od navedenih promaÅ”aja i do poluvremena se uglavnom igralo između dva Å”esnaesterca. U poluvremenu smo se prestrojili i u nastavku zaigrali po željenom receptu, kako bi trebalo da igramo svaku narednu utakmicu: moderno, jednostavno i nadasve efikasno ā€“ nije krio zadovoljstvo igrom svojih pulena Savić

NajlepÅ”i gol je postigao Simić kojim je postavljen konačan rezultat. Dvostruki strelac je napravio dar-mar među protivničkim igračima i iskosa prelepim lob udarcem u suprotan ugao matirao mladog Radosavljevića. Stepojevac se na Bulbudercu prestavio kao mlada i skoro formirana ekipa kojoj će trebati vremena da se konsoliduje i počne da osvaja bodove.

Pobedom nad Stepojevcem, sastav trenera Savića je značajno popravio plasman i sa sedam osvojenih bodova trenutno zauzimaju petu poziciju. Narednog vikenda odlaze u goste novajliji u Velike Crljene. ā€“ Očekuje nas teÅ”ko gostovane protiv iskusnog i uigranog sastava trenera Dragana Grčića, ali ćemo dati sve od sebe da se vratimo neporaženi ā€“ optimista je strateg Zvezdare. Dodajmo da se BeriÅ”a vraća u tim posle suspenzije od jedne utakmice, dok će Dimić pauzirati joÅ” jedan meč.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd Zvezdara Stepojevac Vaga
Goran112 i joÅ” 1 korisnika su tipovali utakmicu