XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

U Ratini domaćini poveli a gosti se sladili

28.04.2019 Stojan Petković

Fudbaleri Poleta iz Ratine nisu uspeli da na svom terenu savladaju Sušicu vodeću ekipu na tabeli Šumadijsko raške zone. Istina domaćini su početkom susreta uspeli da zatresu mrežu protivnika golom Dragovića ali su Kragujevčani brzo došli do daha u evro golom Baroša uspeli da anuliraju prednost rivala. Na ravne časti se i otišlo na odmor.

U nastavku gosti preuzimaju konce u svoje rike i brzim akcijama često bili na domak protivničkog šesnaesterca.

 

Uzbudljiva utakmica sa dosta dulea

Domaćinima kao da je sve više ponestajalo snage pa je njihova mreža koju je u nekoliko navrata spasao odlični Županjac, bila na dohvat raspoloženih igrača Sušice.

gostujuće ekipeBrze akcije

Epilog svega bio je kazneni udarac za goste koji je uspešno realizovao Simić i tako doneo svom timu važne bodove u trci za uloazak u viši rang. Meč je pratilo oko 300 ljubitelja fudbala koji mogu biti zadovoljni onim što su prikazali akteri ove utakmice.

Gužva pred golom Poleta Foto: STOLE

Polet - Sušica 1:2 (1:1)

Stadion u Ratini. Gledalaca 300. Sudija: Bojan Bošković (Čačak). Strelci: 1:0 Dragović u 4. 1:1 Baroš u 23. 1:2 Simić u 75 (jedaesterac)

Polet: Županjac, Dragović, Bogdanović, Jablanović, Robović, Milovanović (Pantović, Pavlović), Vojmilovac, Zajić, Trnavac, Milošević, Kosovac.

Sušica: Veličković, Lepović, Vasojević, Bariš, S. Božović, Mijailović (Mirković), Simić (Filipović), Djordjević (Aleksić), Živadinović, V, Božović, Ljubisavljević.

Zonske lige Zonske lige Zona Šumadijsko-raška Polet Sušica
Markat i još 6 korisnika su tipovali utakmicu