XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Minimalna ali dragocena pobeda fudbalera Trstenika PPT

14.05.2019 Dragan Ivanović

Utakmica u Trsteniku

Posle poraza u prethodnom 28. kolu prvenstva Srpske lige Istok na svom stadionu 2:3 od OFK Sinđelića iz NiÅ”a, fudbaleri Trstenika PPT ovoga puta u 29. kolu uspeli su da savladaju ekipu SFS Borac iz Paraćina minimalnim rezultatom 1:0 pred oko 150 gledalaca na stadionu kraj Morave.

Ā 

Domaći su već u prvom napadu ka golu gostiju iz Paraćina, u lepoj akciji postigli taj jedini pogodak. Mladi Marko Ristić izvrsno je centrirao loptu u Å”esnaesterac Paraćinaca, a na mestu je bio Đorđe Vukosavljević i glavom poslao loptu u mrežu gostujućeg gočmana Ostojića.

To je bio rezultat prvog ali i drugog dela ovog zanimljivog susreta. Trsteničani su imali zrelu priliku za pogodak i u 9. minutu nije uspela akcija Nemanje Đorđeviža i Ristića čiji je Å”ut zavrÅ”io pored gola gostiju.

U nastavku utakmice gosti su bili nadmoćniji, u 59. minutu idealnu Å”ansu za izjednačenje imao je Rajković ali je njegov Å”ut bio neprecizan.

Glavni sudija Nikola Ničić iz Vranja isključio je u 61. minutu fudbalera SFS Borac Vujčića. Gosti su i dalje napadali pa su trsteničani imali belikih problema da sačuvaju rezultat.

Posle ove minimalne ali dragocene pobede Trstenik PPT nalazi se na 13. mestu tabele.N aredno 30. kolo trsteničani gostuju u Boljevcu kod ekipi Rtanja.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Istok Trstenik PPT SFS Borac
Nema rezultata