XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Dorćol slavio na Karaburmi

12.05.2019 OFK Beograd

Jedna od najbleđih partija OFK Beograda ove sezone. Plavo-beli prvotimci su prikazali igru koja nije bila dovoljna da se osvoji niti jedan bod. Ekipa GSP Polet Dorćol, takođe je bila neubedljiva, ali je bila bolja i ipak uspela da postigne dva pogotka i trijumfuje na Omladinskom stadionu. OFK Beograd - FK GSP Polet Dorćol 0-2 (0-0).

 

Alibi za slabu partiju ne treba tražiti, ali moramo naglasiti da smo i na ovoj utakmici bili hendikepirani neigranjem brojnih igrača. Odbrana je bila skoro kompletno bila bez standardnih igrača, što zbog javnih opomena, što zbog povreda. Nije bilo Petoševića, Vujovića, Ignjatovića, Ristovića, a u napadu su ponovo nedostajali Đokić i Pavlović. Na sve to treba dodati i umor jer smo u sredu odigrali polufinalnu utakmicu Kupa Beograda.

Nakon kišovitih dana, Karaburmu je obasjalo jako sunce, ali to nije pokrenulo Ofkovce da budu inspirativniji od tek nekoliko pokušaja da se ugrozi gostujući golman Stojisavljević za ceo tok meča. Sa druge strane, gosti su, pored dva postignuta pogotka u poslednjih dvadesetak minuta utakmice, imali i gol-šansu neposredno pre toga, ali je odlični Vraneš bio na mestu.

U narednom meču gostujemo ekipi FK Lokomotiva. Utakmica je na programu u subotu u 16:30h.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd OFK Beograd GSP Polet Dorćol