XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Podmladak Radničkog bolji od Mačve, ali lopta nije "htela" u gol!

08.10.2016 plusonline.rs

Šteta! Mladi tim Radničkog u meču u kojem su se Šapčani prevashodno orijentisali na opreznu igru, propustili su priliku da ne samo osvoje bodove već i poprave gol razliku.

Domaćí su u prvom poluvremenu preko Luke Petrovića, Stojanova, Ivkovića mogli da osiguraju pobedu.

1

U nastavku, pogotovo u poslednjih 15 minuta gol Šapčana ,,visio je u vazduhu,,! Prilike su imali Luka Petrović, Branković, Filipović, Vasić, Bandić,ali je golman Mačve odlično intervenisao ili je brojna odbrana gostiju uspevala da zaustavi napade mladih igrača domaćeg tima.

2

U 93.minutu, poslednja prilika! Stojanov je uputio pravu ,,bombu,, ka golu, lopta je prošla kraj ,,mnogo nogu,, i kada su je svi videli u mreži, golman  Šapčana je bravurozno odbranio nogom. Bila je to prilika da pravda ipak stigne i da mladi tim Radničkog zasluženo osvoji bodove.

3

Treba reći da su ,,mladi beli,, dobro igrali pre svega na sredini terena, gde su Vasić, Filipović, Stojanov stvorili veliki brioj prilika. Usamljeni Luka Petrović u napadu nije mogao sam da rešava probleme. Tek kada su domaći sredinom prvog poluvremena krenuli u konkretnije akcije, čuvar mreže gostiju bio je na iskušenjima.

5

Da ironija bude veća, pred kraj utakmice,  u jednom od retkih, opasnijih napada, gosti su pogodili stativu, a lopta se odbila pravo Saviću u ruke!

I ponovo, šteta, bila je to prilika da se osvoje bodovi i prestigne Mačva na tabeli.

Čekaće se neki drugi meč kada će sve ove šanse, kako se to kaže ,,doći na naplatu,,!!


Omladinska liga Srbije 11.kolo: Radnički – Mačva 0:0

Savić, Vasov, Mijalković, Djordjevic, Kostadinović (Branković),  Filipović, Stojanov, Vasić, L. Petrović (Milošević),Barošević (Bandić) ,  Ivković (Aleksov). Rezerve Cvetanović Milošević, Branković, Bandić, Nikolić, Mijatović, N.Petrović, Aleksov.

Fudbal Fudbal Omladinska liga Srbije Radnički (P) Mačva
Nema rezultata