XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Uskršnji trijumf u Peckoj

23.04.2014 riverside

Na veliki hrišćanski praznik Vaskrs Tešnjar je gostovao na uvek vrućem terenu u Peckoj u okviru 15 prvenstvenog kola i zabeležio ubedljiv trijumf, Ribnikar - Tešnjar 0:3. Neizvesnost je trajala samo prvo poluvreme koje je završeno bez golova uz dosta grešaka sa obe strane. U nastavku do izražaja je došla bolja fizička pripremljenost i kvalitet Tešnjaraca koji su sa tri lepa pogotka odneli bodove za Valjevo. Domaće je načeo Radovanović udarcem sa preko 30 metara, a golu je kumovao i nespretni golman Ribnikara. Sudbinu domaćih zapečatio je Marjanović sa dva lepa pogotka sa kojima se nadamo vraća u nekadašnju golgetersku formu.

 

Po završetku utakmice održano je treće poluvreme uz lovački gulaš u organizaciji danas ljubaznih domaćina. Narednog vikenda na programu je gradski derbi za fudbalske sladokusce na Riversajdu izmedju dve prvoplasirane ekipe, Juniora i Tešnjara. Nadamo se nastavku pobedičkog niza Tešnjara od kada je kormilo preuzeo trener Milovanović.

Tešnjar: Radojević, Radovanović, Janjić, Vasiljević, Mitrović, Milosavljević Nebojša, Pavlović, Liknić (Tadić), Milosavljević Nenad (Marinković), Gračanin, Marjanović (Ranđelović).

Fudbal Fudbal Međuopštinska liga Kolubara - grupa Zapad Ribnikar Tešnjar
Nema rezultata