XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Ceo plen iz Beloševca

09.04.2014 riverside

Prve prolećne bodove sa gostovanja tešnjarci su doneli sa ispostavilo se dosta teškog gostovanja ekipi Beloševca koja je u ovoj utakmici tražila bodove spasa jer joj u nastavku prvenstva predstoji grčevita borba oko opstanka u ML Kolubara. Već u uvodnim minutima utakmice Tešnjar dolazi do vođstva nakon bespotrebnog izleta golmana domaćih gotovo do korner zastavice, a njegovu grubu grešku vešto koristi Pavlović.

Vodeći pogodak kao da je uspavao tešnjarce koji su pomislili da će lako prebroditi ovo gostovanje. Međutim tako nije mislio domaćin koji polako iz minuta u minut sve opasnije ugrožava gol Radojevića a do izjednačenja stižu sredinom prvog poluvremena. Do poluvremena rezultat se nije menjao a nastavak donosi veliku borbu na svakom delu terena a dimenzije terena u Beloševcu nametnule su igru u kojoj je lopta više bila u vazduhu nego na zemlji. Da nije zaboravio da daje golove Milosavljević je pokazao početkom drugog poluvremena još jednom podsetivši domaćine da je Tešnjar došao po ceo plen.

I umesto da nakon tog gola tešnjarci svojim vidljivo kvalitetnijim sastavom rutinski privedu utakmicu kraju posle nesporazuma golmana Radojevića i Tadića poklanjaju Beloševcu izjednačenje i utakmicu uvode u neizvesnu završnicu. Na sreću navijača Tešnjara posle jednog u nizu izvedenih kornera kapiten Vasijević najznalažljiviji u gužvi pred golom za ispostaviće se konačnih 2:3. Do kraja utakmice Tešnjar je mogao i do ubedljivije pobede ali je mlađani Gračanin svojim zabavljanjem u stopostonim prilikama održao neizvesnost utakmice do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Tešnjar: Radojević, Radovanović, Janjić, Mitrović, Tadić, Vasiljević, Pavlović (Gračanin), Marjanović, Milosavljević, Rafailović, Ilić.

Fudbal Fudbal Međuopštinska liga Kolubara - grupa Zapad Beloševac Tešnjar
Nema rezultata