XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

SLZ: Mačva imala sreće protiv Beloševčana

28.05.2014 Kinzi

U derbiju 26.kola "Srpske lige Zapad", Fudbaleri Mačve su u veoma teškom meču protiv odlične ekipe iz Beloševca uspeli da ostvare još jednu pobedu i tako četri kola pre kraja prvenstva zadrže prvo mesto sa tri boda prednosti u odnosu na Loznicu.

Domaćin je krenuo odlučnije u napade, bodren od oko 1000 svojih navijača, ali su gosti odolevali sve do 60. minuta kada je posle nekoliko dobrih prilika koje su bile propuštene, Mačva najzad stigla do pobedonosnog gola.

Odličnu akciju je započeo Milinković, koji asistira Goranu Matiću za veliku radost navijača i igrača Mačve.Mora se napomenuti da je tokom cele utakmice Pobeda napadala na gol Mačve pre svega preko "brzonogog" napadača Varjačića, ali nikako nisu mogli da savladaju odličnog golmana Stepandića, ali Belosevčani nisu imali ni sreće u tim trenucima, pa je domaći tim nekako uspeo da sačuva prednost.

MAČVA ŠABAC  POBEDA BELOŠEVAC 1:0 (0:0)

MAČVA: Stepandić, Pejović, Spasenović, Vidić, Ristivojević, Đukanović, Milutinović, Radovanović, Matić, Gemović, Zoranović.Igrali su: Milinković, Tomić, Jovanović.

POBEDA: Marjanović, Bajević, Pejčinović, Petrović, Ljujić, Matanović, Vukomanović, Đorđević, Stojanović, Đorđević, Varjačić.Igrali su: Kostadinović, Karadžić, Žilović.

Strelac: G.Matic 60.minut (Mačva)

Fudbal Fudbal Srpska liga "Zapad" Mačva Pobeda
Nema rezultata