XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

RaŔčani bolji od "Bumbara"

13.04.2014 Branko BiŔevac

U bitnoj utakmici za oba tima, fudbaleri Bana savladali su Partizan iz Bumbarevog brda sa 2:0 i tako materijalizovali veći kvalitet u odnosu na rivala. Sa ova tri boda fudbaleri iz RaÅ”ke, uÅ”li su u mirniju luku i u nastavak prvenstva ulaze sa velikom dozom samopouzdanja. U prvom poluvremenu malo toga je viđeno na terenu Gradskog stadiona, gosti su se branili i koristili svaku priliku da odugovlače sa vremenom. Slabi sudija Petrović dosta je seckao igru i u sitacijama kada to nije bilo neophodno. U prvom delu beležimo dva pokuÅ”aja Zečevića, a najbolju Å”ansu propustio je danas odlični BoÅ”ković u 45.minutu. U nastavku druga priča, "beli" kreću ofanzivno, ređaju se Å”anse , a na pogodak se čekalo do isteka sat vremena igre. Posle jedne akcije po desnoj strani, ofanzivni Stefan Jovanović čini se u nameri da centrira, zahvatio je loptu tako, da je ona bila neuhvatljiva za golmana Đorđevića i zavrÅ”ava u gornjem desnom uglu, gol za tv Å”pice. Nastavili su domaći sa boljom igrom, dobre prilike nisu realizovali Vučićević (71.), Bogojević (79.). Gosti nisu uspevali ozbiljnije da ugroze gol Glukčevića, a tačku na ovaj meč raŔčani su stavili posle tropotezne kontre. Napad Partizana presekao je na sredini terena kapiten Đorđević, odigrao na stranu do Bogojevića, koji je bio neuhvatljiv po rivale i kada je izaÅ”ao oči u oči sa golmanom gostiju, usledila je nesebična asistencija do Stefana Jovanovića, koji se po drugi put upisuje u listu strelaca. U trećem minutu nadoknade vremena, odličnu prilika da ublaži poraz nije iskoristio napadač Partizana OtaÅ”ević. Igrač utakmice: Stefan Jovanović (Bane).

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā BANE - PARTIZAN (BB) Ā  2:0 (0:0)

Gradski stadion. Gledalaca: 400. Sudija: Petrović (Čačak). Strelac: S.Jovanović u 60. i 84.minutu za Bana. Žuti kartoni: Ilić, Zečević, Đorđević, Bogojević (Bane), Parezanović, U.Đorđević, V.Zucović (Partizan).

BANE: Glukčević, S.Jovanović (M.Petrović), Ilić, Lopatić, BoÅ”ković, DraÅ”ković, Zečević (P.Petrović), Đorđević, Vučićević (Pavlović), Bogojević, B.Jovanović.

PARTIZAN: S.Đorđević, Vladisavljević, Parezanović (Ignjatović), Gajović, J.Zucović, Jovanović, Čabak, Gunjić, OtaÅ”ević, Veljović (V.Zucović), U.Đorđević (Šćepović).

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Dvostruki strelac Stefan Jovanović

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Stojan Bogojević (Bane)

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā BoÅ”ković i B.Jovanović (beli dres) u duelu sa OtaÅ”evićemĀ 

Fudbal Fudbal Srpska liga "Zapad" Bane Partizan
Nema rezultata