XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Sumorna jesen ā€œbumbaraā€

26.11.2013 Ŕumadinac

Gružanski “crno-beli” loše su završili jesenji deo prvenstva u Srpskoj ligi “Zapad”. U nizu od šest utakmica nisu osetili slast pobede, a na svom terenu osvojili su samo dva boda i to protiv Mačve iz Šapca i Seljaka iz Mihajlovca.

U poslednju utakmicu Partizan je ušao oslabljen i nervozno, jer je po svaku cenu želeo pobedu, koja mu je bila neophodna kako bi prekinuo nepovoljnu seriju. To se odrazilo i na igru, tako da u prvom poluvremenu tim iz Bumbaravog Brda nije iskoristio više šansi. U 12. minutu Veljović je posle asistencije Sedlarevića šutirao sa desetak metara pored leve stative golmana gostiju Divca. Četiri minuta kasnije Radojković je sa 20 metara promašio prazan gol.

Aleksandar Ljubisavljević postigao gol, ali Partizan izgubio sva tri boda (Foto: M. Jovičić)

Gosti su igrali organizovanije i u 33. minutu došli do prednosti. Korner sa desne strane izveo je Nikolić, Cvetković je nabačenu loptu glavom uputio u gol, ali je Vujović kratko odbio do Vasiljevića kome nije bilo teško da je glavom smesti u mrežu

U nastavku utakmice posle odmora domaći tim zaigrao je ofanzivnije, ali u 67. minutu Ljubisavljević, dobro poslužen od Đorđevića, sa 15 metara šutira snažno pored gola. Gosti su bili precizniji i u 72. minutu udvostručili prednost. Posle akcije preko leve strane Milovanović je sa 16 metara šutirao neodbranjivo pogodio mrežu golmana Vujovića.

Pet minuta kasnije prvi put su se radovali domaći navijači. Đorđević je ubacio loptu sa leve strane na drugu stativu, gde se našao Ljubisavljević i sa nekoliko metara smanjio vođstvo gostiju na 2:1. Domaći su krenuli na sve ili ništa, ali im je nedostajala završinica, pa msu gosti odneli bodove u Smederevsku Palanku.

Sa 11 osvojenih bodova Partizan će prezimeti na pretposlednjem mestu na tabeli Srpske lige “Zapad”, pa će uprava i stručni šastab imati u zimskoj pauzi mnogo posla da pripreme ekipu, koja može da obezbedi opstanak u srpskoligaškom društvu.

PARTIZAN – JASENICA 1911 (SMEDEREVSKA PALANKA) 1:2 (0:1)

BUMBAREVO BRDO – Stadion: FK Partizan. Gledalaca:150. Sudija: Fikret Međedović (Novi Pazar). Pomoćnici: Nikola Strahinjić (Kraljevo) o Vladimir Mirčević (Kragujevac). Strelci: Ljubisavljević u 77. minutu za Partizan, Vasiljević u 33. i Milovanović 72. minutu za Jasenicu 1911. Žuti kartoni: Ljubisavljević (Partizan), Petrović, Mirović, Nikolić (Jasenica 1911).

PARTIZAN: Vujović, Radojković, Parezanović, Zucović (Maksimović), Ljubisavljević, Gunjić (Jovičić), Petrović, Veljović (Jevtović), Đorđević, Sedlarević, Čabak.

JASENICA 1911: Divac, B. Đorđević, petković, Jokić, Ilić, Mirović, Pavlović, Nikolić, Cvetković, Milovanović, Vasiljević (Popović).

IGRAČ UTAKMICE: Aleksandar Milovanović (Jasenica 1911).

 

Fudbal Fudbal Srpska liga "Zapad" Partizan GFK Jasenica 1911
Nema rezultata