XS
SM
MD
LG
04.06.2013 Aleksa Čokić

Bojana Ordinačev i Marko Đurovski trčali u #Runfree kampanji

Treća po redu trka u okviru Nike kampanje #RUNFREE održana je na Dorćolu uz prisustvo brojnih trkača među kojima su se našli i poznata glumica Bojana Ordinačev i pevač Marko Đurovski koji su se sa zadovoljstvom priključili #RUNFREE kampanji. Oni su uz članove “Nike running club-a“ i entuzujaste koji se bave sve popularnijim parkurom obeležili nastavak kampanje čiji je cilj promocija slobodnog trčanja.

Da trčanje pored rekreacije može da predstavlja i zabavu, pokazala je i nova #RUNFREE trka. Nakon premijere u zgradi Bigz-a, a zatim i trke na Avali, izabrana lokacija ovoga puta bio je Dorćol i dobro poznati ambijent tog starog dela Beograda. Učesnici su uživali trčeći po vagonima napuštenih vozova na pruzi pored Dunava, kao i izmedju vagona i po pasarelama, a posebnu draž celoj trci davali su trejseri kojima takve okolnosti za trening i rekreaciju nisu strane. Naime, ambijent u kojem je nova Nike #RUNFREE trka održana, bila je idealna za sve one koji se bave parkurom, jer ta disciplina predstavlja veštinu kretanja čiji je cilj preći sa jednog mesta na drugo u što kraćem vremenskom roku, prelazeći razne prepreke. Čitava atmosfera bila je u skladu sa idejom kampanje da se trči na nesvakidašnjim lokacijama i na taj način slobodno trčanje učini još atraktivnijim. Nike svojom kampanjom želi da probudi maštu trkača i da ih inspiriše da trče na mestima koja su drugačija i koja stvaraju nezaboravna iskustva. Po odličnom raspoloženju učesnika videlo se da su uživali u atmosferi koja je vladala tokom trajanja trke i time dokazali da svako trčanje predstavlja nezaboravno i neponovljivo iskustvo.

Nike će kroz niz događaja i trka na neuobičajenim mestima u okviru #RUNFREE kampanje, takođe promovisati i svoj novi model posebno dizajniranih patika za trčanje Nike Free 5.0+. Kampanju #RUNFREE možete pratiti i na Facebook stranici facebook.com/NikeRunningSrbija