XS
SM
MD
LG

PSL Zapad: Temnić - Novi Pazar 99:94

Odličnom igrom i pobedom nad vrlo dobrom ekipom Novog pazara košarkaši Temnića oprostili su se od svojih navijača u sezoni u kojoj su ciljevi na početku bili nešto veći ali je na kraju prevagnulo zadovoljstvo obezbeđenim opstankom. Briljirao je kod domaćih ponovo Uroš Stevović sa osam pogođenih trojki (11-8) a imao je odlične asistente i u kapitenu Jaćimoviću , Đokiću, Radenkoviću. Gajiću, izvrsnom Mišiću koji je pogodio četiri trojke(6-4), uvek dobrom Nikoli Šoleviću ali ovog puta i u Arsiću koji je sjajno odigrao zadnju četvrtinu, pogodivši nekoliko vezanih poena a u odbrani uštopovao fudbalskim rečnikom do tada neuhvatljivog Hadžerića Kod gostiju briljantan Spahić sa 32 poena, igrač koji svakako prevazilazi kvalitete ovog ranga takmičenja, odlični Hadžerić ali samo do zadnje četvrtine kada je prosto nestao sa terena, dobri su bili i Hajrović sa 14 i Numanović sa 12 poena. Igralo se brzo atraktivno sa puno trojki dosta preokreta pa se ova utakmica može svrstati u jednu od boljih u Varvarinu.

Hala Sportskog centra TEMNIĆ u Varvarinu, gledalaca 150. Sudije: Tomašević (Smederevo) i Petroviuć (Kruševac), delegat Filipović (Kraljevo). Slobodna bacanja: TEMNIĆ 16:13, NOVI PAZAR 20:18.

KK TEMNIĆ: Arsić 7, Stoiljković-, Stevović 24 (11-8 za tr), Mišić 14 (6-4 za tr), Đokić 13, Jaćimović 9, Gajić 9, Radenković 13.
KK NOVI PAZAR: Nicević 4, Đulović-, Šutković 7, Latifović-, Numanović 12, Hadžerić 21, Pilica 4, Hajrović 14, Spahić 32, Aličković-.

Na slici: Košarkaši TEMNIĆA pozdrav navijačima