XS
SM
MD
LG
17.02.2013 S.Blagojević

Prijateljska utakmica: Napredak (D) - Juhor (O) 2:0

Dva zonaša koja se inače sastaju već u trećem kolu prolećnog nastavka Pomoravsko-Timočke zone odigrali nsu utakmicu sa puno trčanja i u velikom naboju , pa je utakmica u prvom delu bila čak i preoštra, a što se tiče igre potpuno ravnopravna. U drugom delu domaći apsolutno bolji i nose zasluženu pobedu. Ipak lokalni rivali nisu mogli bez varnica posle utakmice, pa je trener domaćih Jezdović Milan na iznenađenje gostiju otkazao planirani meč u Obrežu za sredu , a da stvar bude veća neko je svlačionicu gostiju i opljačkao, a ko utvrdiće nadležni organi, mada su domaćini ubeđeni da to nije delo ruku njihovih. Strelci: 1:0 Vukomanović u 54. minutu, 2:0 Antonijević u 85. minutu.

Igralište Napretka u Drenovcu, gledalaca 150. Sudija Đorđević Neboša (Davidovac).

NAPREDAK: Živić, Milojković, Ristić, Svrzić, Nikolić, Stanojević, Milosavljević, Petrović, Jeremić, Stojanović, Vukomanović. Igrali su još: Cvetković, Stevanović, Simić, D. Cvetković, Pešić, Antonijević, Mihajlpvić i S.Petrović.
JUHOR: Maksimović, Simonović, Milojević, Sibinović, Žerjav, Ćosić, Mladenović, Jezdić, Marković, PeKaotković, Šljivić. Igrali su još: Antonijević, Dragutinović, Didić, Tomić i Ilić.


Na slici: Zoran Đorđević desno uticajni član uprave Juhora u društvu bivšeg trenera Juhora Radiše Jovičića bio je besan zbog slabe igre svoje ekipe