XS
SM
MD
LG

Pioniri Morava: FK Sloga (P) - Šumadija 1903 1:1

Po idealnom vremenu ali nažalost po veoma lošem terenu odigrana je utakmica Pionirske lige grupa Morava izmedju domaće Sloge i Šumadije 1903 - Kragujevac. Zbog važnosti utakmice igrači  obe ekipe  utakmicu su počeli u visokom ritmu i već u šestom minutu na centaršut Mujovića odlično reaguje Jerinić i postiže pogadak za gostujući tim. Samo tri minuta nakon vođstva Šumadije domaća ekipa stiže do izjednačenja, tako što nakon slobodnog udarca iskosa sa leve strane upućuje se centaršut u šesnaesterac  i Radovanović  koji je dva metara u ofsajdu prima loptu rukom  i postiže izjednačujući pogodak, sudije ne reaguju i priznaju pogodak  domaćinu. Nakon toga domaćin se povlači opredeljujući se za odbranu rezultata. U  nastavku igre igrači Šumadije preuzimaju inicijativu i u više navrata izlaze sami ispred golmana domaće ekipe ali na sreću domaćina ne uspevaju da je realizuju.  Do kraja utakmice rezultat ostaje nerešen na opšte zadovoljstvo domaćina. 

18. kolo Pioniske liga grupa Morava: FK Sloga-Požega i Šumadije 1903-Kragujevac 1: 1

Stadion: Železničara

Gledalaca : 40

Sudije: Dragan Vitezović-glavni, Dušan Dimitrijević-prvi pomoćni, Marko Stojković - drugi pomoćni

Sloga: Mišić, Jovanović, Maslac (Tošić, 71), Vujičić, Savatijević, Mihailović, Todorović, Tešović, Bukvić (Mitrović, 41), Radovanović, Tomić (Dragović, 57).

Šumadija 1903: Gnjatović, Slavković, Tonić, Todorović, Stevanović, Petrović, Milojević, Jerenić, Vasilijević (Galamić, 74), Cvetanović, Mujović.

Strelci: Jerinić , 6min. (Šumadija1903), Radovanović 9 min. (Sloga)

Žuti karton: Petrović, 25min, Vasilijević 50 min (oba iz Šumadije)