XS
SM
MD
LG
29.10.2011 FK Indjija

Saopštenje FK Indjija: Ako koza laže, rog ne laže

Povodom izjava predsednika sudijske organizacije FSS Bogoljuba Stepanovića i sudije Zorana Mićanovića dostavljamo Vam sledeće saopštenje. Fudbalski klub Inđija uredno izmiruje sve svoje obaveze prema Republici Srbiji i Fudbalskom savezu Srbije, a takav je slučaj je bio i kada su u pitanju sudije na KUP  utakmici odigranoj u sredu, 26. oktobra, izmedju FK Inđija i FK Vojvodina.

Kako je praksa našeg fudbalskog kluba da sudijske dnevnice isplaćuje preko računa, a ne u kešu, sa čime su isti i upoznati toga dana, od sudijske četvorke je zatraženo da nam ostave svoje tekuće račune što su i učinili.  Putni troškovi su refundirani istoga dana, a dnevnice u celosti isplaćene 28. oktobra.

U prilogu vam dostavljamo izvod sa tekućeg računa našeg fudbalskog kluba u kome se jasno vidi da su Vladu Glođeviću, Branku Pavloviću, Zoranu Mićanoviću i Novaku Simoviću, 28. oktobra dnevnice za suđenje na pomenutoj utakmici regularno i  u celosti isplaćene na njihove tekuće račune. FK Inđija se više neće baviti pomenutom četvorkom, pošto nisu vredni pažnje, već se okrećemo nastupajućim mečevima u Prvoj ligi Srbije.