XS
SM
MD
LG
17.06.2018 Administrator

Favoriti za najbolje strelce Svetskog prvenstva u fudbalu 2018.

Svetsko prvenstvo je krenulo, a kladionice širom sveta se uglavnom drže kvota koje su predvidele pre nekoliko meseci. Nemačka i Brazil ostaju favoriti za podizanje pehara ali čije ime će biti upisano u istoriju FIFA-e kao najboljeg strelca 2018?

Ko bi to mogao biti?  Kvote kažu Messi!

Iako se još uvek oporavljamo od fatalnog poraza koji je FC Barselona imala nedavno, izgubivši utakmicu protiv Rome, Messi je pre nekoliko dana upisao još jednu pobedu na svom postolju. Naime, uspeo je da prevazidje rekord Kristijana Ronalda, i izjednči se sa rekordom starim 68 godina. Argentinac je postigao novi gol (drugi) na utakmici protiv Sevilje, koja je dovela njegov tim do neverovatne 4 uzastopne pobede na Kupu.

Messi je ovim golom, izjednačio rekord od postignutog po najmanje jednog gola na 5 različita prvenstva u finalima Španskog kupa.

Gol je takođe bio Mesijev 40. gol u sezoni 17-18. Trenutno kaska za prvoplasiranim Ronaldom koji ima prednost od svega 2 gola. Sezona i dalje traje.

Kvote na Mesija su trenutno na ravnoj desetki. Za petama mu se kreće Neymar.

Brazilac je u žiži javnosti poslednjih dana, zbog mogućnosti novog transferi. Po kraju se šuška da mu je i sam Messi predložio da razmisli u prebacivanju u Manchester United. PSG će definitivno izgubiti veliku zvezdu ako dodje do ovoga. I pored nedavne operacije, Neymar je potvrđen da će igrati za reprezentaciju Brazila na predstojećem svetskom prvenstvu.

Kvote se trenutno kreću izmedju brojki 11 i 12, ali vreme će samo pokazati. Iznenadjenja se mogu očekivati od ovog 25godišnjeg Brazilca. Izvor: https://www.mzt.hr/kladionice/svjetsko-prvenstvo/

Posle ova dva vrhunska igrača, sledi niko drugo do pomeutog Ronalda sa kvotom 15, zatim Antoine Griezmann sa kvotom sa istom brojkom i Timo Werener sa malo većom 17-icom.

Informacije se maglovitom brzinom menjaju iz minute u minut a tek smo na početku. Pratite vodeće regionalne kladionice kako ne bi ste propustili najvažnije vesti koje nam stižu direktno iz Moskve.