XS
SM
MD
LG
12.06.2018 Administrator

FIFA Svetsko Prvenstvo 2018 – Takmičenje puno odličnih prilika za sportsko klađenje

Svetsko prvenstvo je jedno od najvećih sportskih događanja, koje svake četiri godine zaokupi misli svih ljubitelja ove magične igre. Ove godine, FIFA Svetsko Prvenstvo 2018 će se održati u Rusiji i traje od 14. Juna do 15. Jula.

Fudbalski zaljubljenici širom sveta jedva čekaju da vide 32 najbolje reprezentacije kako se bore za trofej. Na prošlom prvenstvu Nemačka je bila ta koja je podigla trofej, nakon spektakularne pobede nad Brazilom (tada domaćinom Svetskog Prvenstva), rezultatom 7-1 u polufinalu, i tesnom pobedom od 1-0 nad Argentinom u finalu.

Slobodno možemo reći da niko nije očekivao da Nemačka pobedi Brazil na takav način, što je svakako razlog zbog koga je ova utakmica izazvala toliko kontraverzi širom sveta. Ove godine Svetsko prvenstvo će sigurno proizvesti nekoliko prvorazrednih iznenađenja, što predstavlja svojevrsnu priliku za zaljubeljnike sportskih kladionica širom sveta.

Foto: pixabay.com

Sjajna ponuda opklada za sve zaljubljenike u fudbal

Nebitno da li se to vama sviđa ili ne, nepobitna činjenica je da je sport u vrlo bliskoj vezi sa kockanjem u vidu sportskog klađenja. Fudbal je sport gde je to najviše izraženo. BBC sajt tvrdi, na osnovu jednog svog istraživanja, da gotovo 70% profita od celokupne industrije sportskog klađenja dolazi od opklada na fudbalske mečeve i turnire. Taj članak je doduše iz 2013. godine, ali fudbal je i dalje svakako nekrunisani kralj sportskog klađenja.

Šta možemo očekivati od kladionica pred ovo Svetsko prvenstvo? Svaka kladionica će imati ponudu svih mečeva Svetskog prvenstva, a igrači će moći da se klade na bukvalno sve što im padne na pamet. Kladionice su postale vrlo kreativne i u svojoj ponudi imaju takve igre, koje u prošlosti nisu bile uopšte zamislive.

Iskoristite lukrativne bonuse i promocije

Ukoliko planirate da se kladite na neki ishod, dobra ideja je da koristite neke od odličnih i primamljivih bonusa i pormocija koje nude kladionice. Stvar je u tome da postoji veliki broj kladionica koje se sve bore za svoje klijente.

Ovo je posebno izraženo u svetu online klađenja. Online kladionice nude besplatne opklade i online kazina nude bez depozitne bonuse, sve u nameri da pridobiju pažnju potencijalnih igrača koji će deponovati novac kod njih i igrati na njihovim sajtovima. Naravno, ovi bonusi i promocije su napravljeni na taj način da kladionice i kazina budu svakako u profitu, ali na kraju nije loše probati iskoristiti priliku koja vam se nudi. Potrebno je samo da budete pažljivi i da detaljno pročitate uslove korišćenja ovih bonusa i promocija.

Bonusi i promocije su u ponudi kod kladionica i kazina tokom cele godine, ali kada je na repertoaru tako veliko prvenstvo kao što je FIFA Svetsko prvenstvo 2018, kompanije koje se bave sportskim klađenjem, izbacuju još bolje promocije kako bi maksimizirali svoj profit i unapredili svoje prisustvo na tržištu.

Odličan primer toga možemo videti kod kompanije Bet365, koji su jedan od najpopularnijih online kladionica i kazina na svetu. Oni su spremili veliki broj promocija za ovogodišnje Svetsko prvenstvo:

  • Povraćaj novca sa penala – Opklada na “ko osvaja svetsko prvenstvo” će biti poništena ako tim na koji ste se kladili bude eliminisan sa turnira nakon penala. Ono što je odlično kod ove promocije je to da važi tokom celog turnira. Dakle, možete se opkladiti i pre finala i izvući neku korist iz toga.
  • Rana isplata – Opklada na pobednika bilo kog meča. Ako vaš tim povede sa dva gola razlike, vaša opklada će se automatski računati kao dobijena.
  • Povraćaj novca na “dosadnom” remiju – Ukoliko meč završi sa 0-0 posle 90 minuta, svaka opklada na tačan rezultat, poluvreme/kraj i strelca gola na tom meču će se računati kao povraćaj novca.
  • Prvi strelac na meču – Opklada koji igrač će prvi da postigne pogodak na meču. Ukoliko taj igrač postigne gol, ali nije prvi gol, vaša opklada će se računati kao dobitna sa umanjenjem kvote od 60%. Lepa ponuda moramo reći.

Najinteresantnija od svih promocije je prva, povraćaj novca sa penala. Utakmice na Svetskim prvenstvima često budu tvrde sa malo golova, tako da mogućnost da će se utakmica završiti 0-0 rezultatom je prilično velika. Mogućnost završetka meča na penale je takođe prilično visoka.