XS
SM
MD
LG

Meštani pozdravljali šampione OFL Trstenik

Završnica poslednjeg 18. kola prvenstva OFL Trstenik bila je neizvesna i uzbudljiva,vodeća ekipa na tabeli FK Kamenorezac 76 iz Dublja, gostovao je u Okruglici i u fer i sportskoj igri obeju ekipa osvojio tri važna boda i titulu prvaka pobedivši goste rezultatom 4:1. Ovom uspehu dubljana doprinela je i pobeda FK Topoljak u Grabovcu, koji je uspeo da savlada direktnog konkurenta za prvo mesto ekipu Stare čaršije iz Osaonice rezultatom 4:3. Osvajanje prvog mesta i plasman u okružnu B ligu igrači, treneri i rukovodstvo kluba proslavili su auto defileom kroz Dublje i Popinu, gde su ih pozdravljali meštani.

Na mobilnim telefonima ređale su se poruke čestitki, ali je taj trijumf dubljana čestitkama obeležila i čuvena radio stanica Banja dvojka. Bilo je kažu svi akteri proslave lepo i nezaboravno druženje,ekipu je najpre krasilo veliko drugarstvo, igrali su za to što pre svega vole fudbal ali i ovaj klub, bili su na visini zadatka, a u narednom prvenstvu ih očekuju novi fudbalski susreti i veća angažovanja na terenu. U klubu će sada sigurno posle male pauze krenuti i sa treninzima, razmišljaju i o pojačanjima ali i stvaranju adekvatnih uslova na igralištu koje nalažu pravila u ovom sportu.

Podsetimo da je Kamenorezac 76 šampion OFL Trstenik sa 13 pobeda, 2 nerešena susreta i sa samo 3 poraza, osvojili su ukupno 41 bod uz gol razliku plus 29 postignutih pogodaka. Najviše pogodaka u ekipi 23 postigao je golgeter Darko Blagojević, za koga su već zainteresovani neki od klubova u okruženju. Kolač ovog uspeha osim igrača FK Kamenorezac 76 dele i treneri Ljubiša Vidaković, Veroljub Srejić ali i klubski funkcioneri Marko Petrašinović, Branko Topalović i drugi. Veliku ulogu u radu kluba imao je i Dejan Petrašinović na kraju čestitke prvaku OFL Trstenik upućuje i naš portal srbijasport.net, koji je osim drugih sportskih dešavanja pomno pratio i utakmice FK Kamenorezac 76 iz Dublja. Puno uspeha u narednim susretima okružne B lige.

Prvaci OFL Trstenik ekipa FK Kamenorezac 76 proslavljaju titulu na svoj način