XS
SM
MD
LG

Projektil Ristovića za ceo plen iz Ribnice

U Ribnici zanimljiva utakmica sa dosta lepih akcija, efektih poteza pojedinaca obe ekipe i na kraju, čini se, gosti zasluženo odlaze u Lučane sa celim plenom.

 

Jedan od napada igrača iz Lučana

 

U prvom poluvremenu gledaoci su imali prilike da vide nekoliko prilika za pogodak ali strelci jednog i drugog tima nisu imali uspešan završetak akcija. Krivci za to su i oba vratara Manić (Karađorđe) i Kovačević (Mladost) koji su u nekoliko navrata bravuroznim intervencijama sprečili da se njihova mreže zatrese.

 

Domaćini sprečavaju napad gostiju

 

Gosti su u nastavku susreta imali više loptu u nogama i u pojedinim trenucima mreža domaćina je "visila" u vazduhu. Tako je izglednu priliku za gol u dva navrata imao odlični Kijevčanin. Najpre je u 70. minutu gađao gornji ugao vrata domaćina ali je sve to lepom intervencijom sprečio Manić kao i nekoliko trenutaka posle toga.

 

Jedini pogodak delo je najboljeg pojedinca utakmice Ristovića koji je opalio levicom sa dvadesetak metara i pogodio same rašlje u levom uglu. Tri minuta pre kraja kolosalnu šansu nije iskoristio rezervista Verličković. Posle centaršuta sa desne strane nije najbolje reagovao i lopta je završila u gol autu.

 

Koncentracija na visini: pom. sudija Marija Đoković Foto: STOLE

 

KARAĐORĐE - LFK MLADOST (L) 0:1 (0:0)

RIBNICA - SPC "Predrag Matić". Gledalaca 150. Sudija: Nenad Bogdanović (Čačak) 7. Strelac: Ristović u 84. (LFK Mladost). Crveni karton: Mićević (LFK Mladost). Igrač utakmice: Stefan Ristović (LFK Mladost)

 

Karađorđe: Manić 7, Arsenijević 6,5, Čolović 6,5, Milovanović 7, Sazdov 7, Kosovac 6,5, Marković 6,5, Denić 6 (Nešić -), Milević 6 (Veličković 6), Jablanović 6, Županjac 7,5.

LFK Mladost: Kovačević 7, F. Bugarčić 7, M. Bugarčić 7, Vukašinović 7, Cerović 7, Mićević 6, Obrenović 7, Selević 6,5 (Drakulić -), Pantović 7 (Tešić -), Kijevčanin 7,5 (Vasović -), Ristović 8.