XS
SM
MD
LG

Stižu Vojvodina i Triestina

Nakon što su italijanska Triestina i novosadaska Vojvodina potvrdile učešće na kadetskom turniru “Naših 90” povodom devet decenija postojanja Rudar Prijedora poznat je celi plan i program dvodnevne manifestacije kojom će da započne niz svečanosti proslave jubileja “rudara”.

Prijem kod gradonačelnika Prijedora Milenka Đakovića zakazan je za 19. maj u 11 časova, a svečano otvaranje je zakazano za 15.30 časova. Posle toga igraće se polufinalne utakmice Rudar Prijedor – Triestina (16 časova) i Vojvodina – Alfa Modriča (18 časova). Sutradan, 20. maja od 10 časova je susret za treće mesto, a finale je predviđeno tačno za podne. Nakon toga sledi dodela pehara i medalja.

-Ovim kadetskim turnirom otvaramo niz svečanosti u 2018. jubilarnoj godini, a posebno smo sre ćni što su Triestina i Vojvodina potvrdile učešće i dolazak u naš Grad na proslavu 90. rođe ndana kluba. Posebno nam je drago što je član kadetskog tima Novosađana naš golman Luka Kačave nda, omladinski reprezentativac BiH – istakao je Stojan Janjetović, član uprave Rudar Prijedora i predsednik Organizacionog odbora za proslavu jubileja.