XS
SM
MD
LG

SRLS Play Off: Partizan bolji u derbiju, Dinamo pokleknuo u Čairu!

Kakvo veče u plej ofu superlige Srbije! večiti rivali su ukrstili koplja ali crno-bela strana je ovoga puta odnela sjajnu pobedu dok je u drugom meču niški Železničar ugostio i pobedio momke sa Tamiša i učvrstili se na prvoj poziciji sa 6 bodova gde ih najveći rival to jest Dinamo iz Pančeva prati sa 4 bodova. U četvrtom kolu SRLS plej ofa Dinamo u hali Strelište dočekuje crno-bele dok Železničar gostuje Vojvodini u Novom Sadu a crveno-beli idu Metaloplastici gde se očekuje veoma neizvestan meč.

Foto: super.rss.org.rs

Večiti rukometni derbi prošao je potpuno u znaku Darka Stevanovića koji je postigao 15 golova, skoro polovinu svoje ekipe.

‘Crno-beli’ su uspeli da sačuvaju prednost koju su stekli u prvom poluvremenu, a osim nezaustavljivog Stevanovića istakli su se Nemanja Živković sa šest golova, odnosno Bojan Butulija koji je dodao dva manje.

S druge strane, najefikasniji je bio Dejan Babić sa šest pogodaka, dok su po pet postigli Janko Pešić i Nikola Ivanović.  Na "Banjici" je duel dve najveće srpske ekipe pratilo više od 1.000 gledalaca.  Partizan ima pobedu i dva poraza u plej-ofu, a dva boda na četvrtom mestu na tabeli, dok je Zvezda šesta sa dva poraza i remijem i jednim bodom. 

U drugoj utakmici dana prvoplasirani Železničar je u Nišu bio bolji od Dinama sa 30:26 (16:12), pa je maksimalan sa šest bodova, dok je Dinamo drugi sa dva boda manje. Milan Đukić i Mladen Krsmančić su bili strelci po šest golova za Železničar, dok je Pavle Banduka postigao pet pogodaka za Dinamo.

Partizan: Butulija 4, Jokić, Živković 6, Grubić, Radovanović 4, Pavlović, Milenković 2, Minić, Mikić, Milosavljev, Pižurica, Đuričić, Trnavac, Nedeljković, Stevanović 15, Maksić 1
Crvena zvezda: Čolović, Šotić 3, Radisavljević, Babić Aleksandar 2, Ivanović 4, Pešić 6, Ljubenović, Bugarinović 3, Milosavljević, Pejčinović, Rajičević 1, Mandić 3, Babić Dejan 6, Kljajić, Zejak, Đurković.


3 .kolo SRLS Play Off
Vojvodina 27 : 25 Metaloplastika
Železničar 1949 30 : 25 Dinamo
Partizan 32 : 28 Crvena zvezda
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Železničar 1949 3 3 0 0 6
2 Dinamo 3 2 0 1 4
3 Vojvodina 3 1 1 1 3
4 Metaloplastika 3 1 0 2 2
5 Partizan 3 1 0 2 2
6 Crvena zvezda 3 0 1 2 1