XS
SM
MD
LG

Sloga iz Ćićevca već u ambisu?!

Foto: facebook/fksloga

Ćićevačka Sloga je ovih dana izgleda meta nezadovoljstva svojih navijača ali i javnosti zbog loših rezultata u Zoni Zapad, gde trenutno zauzima pretposlednje mesto. Grupa navijača se povodom stanja u Slogi obraća javnosti i nadležnima kraćim tekstom koji objavljujemo u celini:

Ako se ovako nastavi FK Sloga će ponovo u niži rang. Ne sećamo se da li je klub nekad bio u ovakvoj krizi od one igračke do one rukovodeće i materijalne. Retko se ili nikad u Sloginoj istoriji dešavalo da na terenu imamo 2-3 golmana, kao ovih dana, što je pokazatelj stanja i ozbiljnosti. Prozivamo sve da se uzmu u pamet, igrače, upravu, predsednika Opštine ali i sve nas koji volimo Slogu i Ćićevac. Od ovoga gore biti ne može!

Utakmice i bodovi se gube, to je deo sporta ali njegov deo nisu nebrigom zapuštena imovina, nepostojanje podmlatka ekipe, nezdrava opozicija aktuelnom rukovodstvu, neplaćeni računi i puno toga još...

Gospodin predsednik Opštine Zlatan Krkić treba da bude domaćin u Ćićevcu, ali on to u slučaju FK Sloga očigledno nije. Za Slogu se izdvaja preko milion dinara (drugi u zoni opstaju sa mnogo manje) što su velika sredstva za našu malu opštinu. Ako se već izdvaja, za uvek povlašćeni fudbal, trebalo bi da se kvalitetno i pravilno troši. To je odgovornost našeg predsednika, on ili oni daju koliko mogu ili misle da je dovoljno i tu se po njihovom briga za FK završava. Ali nije tako, dobar domaćin može detetu da ostavi kusur vraćen iz prodavnice, ali dete mora da pokaže na šta je potrošilo pare. U slučaju FK Sloge niti ima dobrog domaćina (čitaj predsednika opštine,) ni dobrog deteta, a o robi (bodovima) i računima da i ne govorimo.

FK Sloga propada u dubok ambis, već sada i bez ispadanja, jer ovako nikad bilo nije. Veliko je pitanje da li na zidovima tog ambisa postoji nešto za šta bi smo se uhvatili i zadržali makar i tu gde jesmo?!

                                                                                                                                                                                                                                              Grupa navijača FK Sloge