XS
SM
MD
LG

Bledo izdanje futsalera Pirota, odoše važni bodovi u Smederevo

Da su domaći fudbaleri na početku utakmice igrali organizovanije i čvršće, a ne da olako dozvole, doduše, veoma dobroj ekipi Smedereva da povede sa tri gola prednosti, rezultat utakmice bio si sigurno drugačiji. Prvo poluvreme pripalo je u potpunosti gostima.

Trener Pirota, Slobodan Ristić, nije imao izbora već je odlučio da se napadu pridruži i golman Stojiljković. Rizik se donekle isplatio. Usledili su napadi domaćina i ubrzo je rezultat smenjen na 3:1. Domaći nastavljaju pritisak, ali greška u dodavanju košta ih novog pogotka gostiju koji sa svoje polovine šalju loptu u nebranjenu mrežu. Pirot ne posustaje. Nošen burnom podrškom publike uspeva da smanji rezultat sa svim igračima u napadu, ali ponovo nebranjenu mrežu gosti pronalaze i postižu peti pogodak. Smanjio je Pirot na 5:4, žestoko napadao, branili su se iscrpljeni igrači Smedereva, ali bilo je kasno za preokret. Gosti odnose iz Hale Kej oba boda.

Jedan od najboljih igrača gostiju, Denis Inajetović, smatra da je utakmica bila ravnopravna, ali da je početak ipak pripao Smederevu što je presudilo utakmicu.

Trener Pirota, Slobodan Ristić, nije zadovoljan igrom svojih fudbalera i žali za izgubljenim bodovima.

Prva futsal liga 17.kolo:  KMF Pirot - KMF Smederevo 4:5 (0:3)

KMF Pirot: Nikolić, Krstić, Pejčić,Kostić, Stojiljković, Djordjević, Mančić, Kostić, Stojić,Vasić, Pešić.

 Strelci za Pirot: Miloš Pejčić u 25,30.i 35. minutu i Marko Pešić u 38. minutu