XS
SM
MD
LG

OFK Kosanica sa novim rukovodstvom ima velike planove

Mesto Kosanice je u Srpkoj ligi a naš posao je da to ostvarimo u najkraćem mogućem roku, kaže novoizabrani predsednik kluba Radovan Eraković i dodaje da će sa sportskim direktorom Bojanom Pećaraninom i sekretarom Nikolom Spalovićem raditi na tome.
- Situacija nije sjajna. U ovom prelaznom roku ostali smo bez 4-5 najboljih igrača. Trenutno na raspolaganju imamo 22 fudbalera od čega je šest omladinaca koji su priključeni prvom timu. Ovog vikenda počinje prolećni deo sezone u Zoni Zapad a naš cilj je da izborimo opstanak-kaže Eraković.

Govoreći o planovima za duži vremenski period Eraković kaže da je cilj Srpska liga. - S obzirom na situaciju ovu polusezonu ćemo završiti kako možemo. Već na leto planiramo da vratimo sve igrače koji su nas napustili i sa nekoliko pojačanja da pokušamo naredne sezone da se plasiramo u Srpsku ligu jer smatram da Kuršumlija mora da ima srpskoligaša u fudbalu - kaže Eraković.
Kosanica privodi kraju pripreme za nastavak prvenstva. Zbog vremenskih neprilika odigrali su samo dve pripremne utakmice i doživeli dva poraza. U nedelju igraju u Ćićevcu sa Slogom. Da je ostao tim od jesenas mogli bi da računaju na povoljan rezultat, ovako…