XS
SM
MD
LG

U subotu veliki derbi, u Pirot dolazi direktni konkurent, Novi Pazar!

Košarkaši Pirota, makar za one koji pomno prate ovaj sport, postali su simbol, sportskog  Pirota, ne samo po seriji pobeda koje su ostvarili u poslednje vreme, već i po ponašanju, radu na trenzima, velikoj borbenosti na utakmicama, snažnoj pripadnosti Klubu i Gradu.

 

 

Pirot je u petak uveče pobedio na gostovanju i ekipu Smedereva i ozbiljno zapretio drugoplasiranoj i trećeplasiranoj ekipi, Mladosti iz Smederevske Palanke i Novom  Pazaru. 

Danas smo pozvali Marka Spasića. Bilo je nekoliko razloga zbog gostovanja u našem Studiju. Najpre pobeda u Smederevu, potom derbi sa ekipom Novog Pazara koja je za Novopazarce jedna od presudnih, a u kojoj posebno intereresantno igraju, kako sam napisao  tri "naša igrača"  Dule Filipović, Nikola Raičević i Sanel Mukanović. Ne treba trošiti reči i pozivati ljubitelje košarke. Hala Kej očekujemo da bude prepuna!  I na kraju, podstaknuti Markovim prethodnim razgovorom sa Zoranom Petrovićem, trenerom koji se pamti da je uveo Pirot u Drugu ligu, u kojem je Zoran pitao kao naš čovek “kakve su nam šanse do kraja”, to smo pitali i mi. Dakle Marko Spasić ekskluzivno  za naš Portal.

Do subote će biti vremena da još govorimo o velikom derbiju. U okviru ovog teksta objavljujemo i sve rezultate Pirota do sada i mečeve koji su preostali do kraja prvenstva i tabelu posle 16. kola.