XS
SM
MD
LG

Topličanin doveo devet igrača, cilj plasman u Srpsku ligu!

Fudbalski klub Topličanin doveo je u ovom prelaznom roku devet igrača. Krajem januara započeli su pripreme za prolećni deo prvenstva u Zoni Zapad i najavljuju borbu za prvo mesto. U jesenjem delu takmičenja Prokupčani su zauzeli treće mesto sa 33 boda.
- Naš cilj je ulazak u viši rang - Srpsku ligu. Zbog toga smo u zimskom prelaznom roku doveli devet igrača, od kojih su petorica nekada igrala za „Topličanin“. Dolaskom novih igrača konkurencija za svaku poziciju u timu biće mnogo žešća nego što je to bilo u prvom delu sezone, izjavio je sportski direktor FK „Topličanin“ Zvonimir Vidaković istakavši da će tokom priprema biti odigrano šest utakmica.


Najveći deo priprema, fudbaleri će obaviti na terenima kraj Toplice, a deo i u Mokroj Gori na Kosovu i Metohiji. U jesenjem delu takmičenja prokupački fudbaleri nisu izgubili ni jednu utakmicu, zabeležili su devet pobeda, a šest susreta završili su nerešenim rezultatom.
- Da bi ušli u viši rang takmičenja očekujem da igrači na treninzima i prvenstvenim utakmicama daju svoj maksimum, rekao je Vidaković. Prolećni deo sezone u Zoni zapad počinje 10. marta.