XS
SM
MD
LG

Juniori Igokee treći u regionu

Juniori Igokee osvojili su treće mjesto u ABA ligi. Oni su danas u susretu za treće mjesto savladali Budućnost, rezultatom 77-74.

Prvi period počeo je dosta nervozno sa obje strane a onda su se ekipe raspucale. Igokea se bolje snašla u takvoj igri, pa su Igosi vodili 24-23 nakon prvog perioda. U drugom periodu Budućnost je izgledala mnogo bolje. Igrali su odlično u defanzivi i Igokea se dosta mučila. Budućnost je to iskoristila i na odmor odlazi sa sedam poena prednosti.

Pokušavali domaći da se vrate u trećem periodu ali njihove pokušaje Budućnost je uspješno odbijala. Na kraju je ekipa iz Podgorice čak i dobila treći period u sa osam poena prednosti ušla je u poslednji period. Tu je di izražaja došao sjajan karakter mladih momaka Žarka Milakovića. Iako su bili u teškoj situaciji, iako je Budućnost igrala dobro, na kraju su smogli snage i napravili su veliki preokret. Na kraju su mladi Igosi slavili sa 77-74.

Igokeu je do pobjede predvodio Dalibor Ilić sa 21 poenom i 11 skokova, dok je najbolji u redovima gostiju bio Slavković sa 30 poena.

Foto: ABA liga