XS
SM
MD
LG

Startovao Leotar

„Police“ su ponovo zaživjele jer su sa pripremama za proljećni dio prvenstva Druge lige Republike Srpske počeli fudbaleri „Leotara“.

Topao i sunčan dan okupio je 17 igrača uz opravdano odsutne Ristića i Spaića, tako da trener Rajko Mičeta u drugom dijelu prvenstva može da računa  na  iste igrače kao i u jesenjem dijelu.

U upravi Leotara smatraju da će lijepo vrijeme biti i nagovještaj boljih rezultata u proljećmom dijelu, gdje Leotar igra na dva fronta – u polufinalu Kupa Republike Srpske i prvenstvu.

„Pokušaćemo dva-tri mjesta u ekipi da popunimo pojačanjima, koji će biti pojačanja i time da napravimo razliku na terenu“, rekao je Mičeta.

Trenera Mičetu raduje što je u zadnje dvije godine sav teret pao na momke iz Trebinja, članove omladinske škole koji će stasavati na pravi način i u prvom timu.

„Ova polusezona i sljedeća sezona su ključne za razvoj većine mladihn igrača koji u kontinuitetu igraju i sigurno ćemo da idemo u tom pravcu da oni napreduju, jer bez njihovog napretka nema ni boljih rezultata„, naglasio je Mičeta.

Za sada još nema ugovorenih utakmica, ali do početka prvenstva odigraće se šest- sedam prijateljskih na kojima će svaki igrač dobiti priliku.

Na igračima je da tu šansu iskoriste na pravi način jer odmah na početku sezone Leotar čekaju teška iskušenja.

Fudbalerima Leotara je ostavljeno desetak dana da odu iz kluba u slučaju povoljnih ponuda, a nakon toga ko ostane moraće da se fokusira na rad i ciljeve Leotara.

Prvenstvo počinje 10. marta gostovanjem u Višegradu, a 14. marta u polufinalu Kupa Republike Srpske na Police dolazi premijerligaš FK „Krupa“,piše trebinjelive.info

FK Leotar/ FOTO: trebinjelive.info