XS
SM
MD
LG

Stojan Vranješ se vraća u Borac

Iskusni vezista Stojan Vranješ (31) mogao bi ove zime da se vrati u matični klub banjalučki Borac. On je raskinuo ugovor sa poljskim prvoligašem Pjast Glivice i po svemu sudeći ponovo će da igra u Premijer ligi BiH, a postoji velika želja i kluba i igrača da se vrati na banjalučki Gradski stadion.
Takođe, za Vranješa je zainteresovan jesenji šampion elite BiH sarajevski Željezničar koji je već stupio u kontakt sa Stojanom, inače starijim bratom reprezentativca BiH Ognjena Vranješa. Pored Borca i Želje postoji mogućnost da nekadašnji mladi reprezentativac BiH koji se nekoliko puta nalazio na spisku selektora “A” reprezentacije BiH, ali nije debitovao karijeru nastavi u američkoj MSL ligi.
-Moja želja je da se vratim kući, ali postoji i konkretna ponuda Borca, kao i mogućnost da odem u SAD. Videću šta će od svega da bude – rekao je kratko Stojan Vranješ.
U karijeri poslije dresa Borca igrao je za rumunske klubove Panduri i Kluž, potom za novosadsku Vojvodinu, a Poljskoj pre Pjas Glivica je igrao za Lehiju Gdanjsk i Legiju Varšavu.

Stojan Vranjes