XS
SM
MD
LG

''Sokolovi'' počeli sa pripremama

Fudbaleri Slavije danas su se po prvi put okupili u novoj godini, te tako i zvanično započeli sa pripremama za drugi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

Zbog zdrastvenih problema prozivci nije prisustvovao šef stručnog štaba, Dragan Radović, i on će se igračima pridružiti za koji dan. Prozivci, takođe, nisu prisustvovali ni fudbaleri iz Srbije, koji su dobili dozvolu od kluba da se naknadno priključe ekipi, i oni će se u narednim danima pojaviti u Istočnom Sarajevu.

Što se tiče novih igrača na prvom okupljanju bio je povratnik u Slaviju, Milan Lalović, koji će igrati kao pozajmljen igrač Olimpika, te nekoliko mlađih igrača koji će pokušati da se nametnu Draganu Radoviću i njegovim saradnicima (Sudžum, Muharemović, Bojanić, Milisavljević).

Slaviju će u ovom zimskom prelaznom roku pored Lalovića pojačati i još jedan povratnik, Milutin Ivanović, o čemu smo sinoć pisali, a tu neće biti kraj pojačanja za Dragana Radovića.

Kada je riječ o odlascima ekipu je napustio Miljan Govedarica koji je prešao u Zvijezdu 09, Goran Popović koji je otišao u Travnik, te Japanac Tanaka Soiširo sa kojim je raskinut ugovor.

Precizan plan priprema biće poznat u narednim danima, a kako su nam rekli postoji mogućnost i da se dio priprema odradi u Makedoniji.