XS
SM
MD
LG

Godišnji sportski horoskop za 2018. godinu

Da bi sport postao glavni motiv potrebno je da pozicija Marsa aktivira sportske ambicije. Sport je takmičenje, a za svako takmičenje bilo ono pojedinačno, ekipno ili timsko potrebna je pozicija Merkura. Simbol treniranja, posvećenosti, verovanja, žrtvovanja, kao i borbe sa direktnim protivnikom zabeleženo je pozicijom Plutona. Za svaki uspeh ili neuspeh u sportu potrebno je nesebično davanje a simbol nesebičnog davanja u vidu sportskih mogućnosti donosi Neptun.  Granice i ograničenja postavlja Saturn.

 

 

Da li prelazite granice ili ostajete ograničeni?

2018. godina će podjednako svakom horoskopskom znaku pokrenuti određena sportska dešavanja. Svakome prema poziciji već pomenutih zvezda u ličnom horoskopu. Najviše sportskog uspeha imaće horoskopski Ovnovi, Strelčevi i Lavovi, ali i oni kojima je podznak u znaku Ovna, Strelca i Lava.

Tokom 2018. godine sportisti mogu očekivati mnogo više borbenosti, takmičenja ali i direktnih akcija, impusivnosti, naglih promena i neočekivanih odluka. Prošlost će biti takođe aktivna u sportu pa će biti ponovljenih utakmica, ali i ponovljenih grešaka kao i nerešenih rezultata. Po poziciji Plutona prošlost u sportu može se odraziti na dvadeset i više godina unazad. Ovo se odnosi na aktivnosti vezane za sportske terene, osvajanje rekorda, za sportske ponude i potpisivanje ugovora.
Ni jedna pozicija Jupitera tokom 2018. godine neće delovati negativno, ni loše. U zavisnosti od vašeg horoskopskog znaka i ličnog horoskopa može vam doneti malo ili malo više dobrih šansi i prilika. Najviše uspeha u uslužnim sportskim poslovima kao što su sportski treneri i menadžeri imaće horoskopski Blizanci, Vodolije i Device. Tokom 2018. godine dozvolite i nebu da malo upravlja vama a Vi samo pratite znakove koji će biti putokaz za ostvarenje sportske karijere. Za izgubljenim ne žalite, jer ako neki uspeh niste imali  ne možete ga ni izgubiti, ali još uvek možete dobiti!