XS
SM
MD
LG

ŽORK Jagodina 2 sve veća porodica!

Saopštenje trenera Marka Markovića i Davora Jocića prenosim u celosti:

Ispratismo za nas uspešnu godinu uz želju da naredna bude još bolja. Ispratismo je onako kako i dolikuje-zajedničkim druženjem naših igračica, njihovih roditelja, trenera sa porodicama i direktorkom kluba. Počelo se pozdravom prisutnima preko statistike ekipne i pojedinačne (podele nagrade) do večere i raznoraznih priča.
 

Najmlađi strelac u Prl Istok je Lena Antić
Najbolja igracica u Prl Istok je Milica Nikolić
Najredovnija igračica (najviše treninga) je Petra Stojanović.

Foto: ŽORK Jagodina 2 

Mlade Jagodinke su ove sezone pristupile Prvoj rukometnoj ligi Srbije nakon odlične sezone u DRLS. Za to su najviše zaslužni treneri Marko Marković i Davor Jocić koji imaju sve jaču želju da stvore vrhunske rukometašice koje će za par godina zaigrati i za prvi tim Jagodine koji se takmiči u najvišem rangu takmičenja. Što se tiče sezone u PRLS, mlade Jagodinke se nalaze trenutno na petom mestu što je i više nego odlično za godište koje su ove devojke... U toku ove polusezone najviše se isticala Milica Nikolić koja je i najbolja igračica u PRLS. Najmlađi strelac (2004) je Lena Antić koja je debitovala u ovoj polusezoni a sve pohvale idu i za levo krilo Jagodinki... Petra Stojanović je bila najredovnija na treninzima što je uticalo na njenu igru i iz utakmicu u utakmicu pojačavala je tempo i ostvarivala sjajne rezultate. U drugom delu lige Jagodinke će dočekati ekipu Vranja koja se trenutno nalazi na ivici zone ispadanja sa 10 postignutih bodova iz 11 odigranih utakmica uz skor 3-0-8.

Foto: ŽORK Jagodina 2

Puno poverenja treneri daju prvotimkama koje ponekad priskoče u pomoć (kada nemaju utakice u prvom timu)... To su Jelena i Nadežda Bogdanović gde ih prati Aleksandra Radosavljević...

Pročitajte i:

Intervju: Rukometašice Jagodine Jelena i Nadežda Bogdanović

ŽORK Jagodina silna u Svilajncu

ŽORK Jagodina 2 dočekuje Đerdap iz Kladova 

ŽORK Jagodina 2 – najmlađa ekipa Prve lige Istok

ŽORK Jagodina 2 ubedljiva protiv Svilajnčanki

Rukometni dan u Jagodini: Završeno još jedno kolo lige mlađih kategorija