XS
SM
MD
LG

"Buongiorno" uz plavo-bele

Danas je ozvaničen ugovor između OFK Beograda i renomiranog beogradskog restorana-poslastičarnice "Buongiorno"! Naš novi sponzor će u klupskom hotelu ubuduće brinuti o ishrani igrača iz naše omladinske škole i seniorskog tima!

Foto: OFK Beograd

Nakon kontakta koji je sa vlasnikom "Buongiorna", Vojkanom Mijailovićem, napravio sekretar stručnog štaba, Jovan Jelenković, došlo je do konkretnog dogovora ove ugostiteljske kuće i našeg kluba koju je u ime OFK Beograda potpisao potpredsednik UO, Milan Grujić.

Saradnja je ugovorena na obostrano zadovoljstvo i sa velikom željom, a za zvaničnu stranicu izjavu je dao Vojkan Mijailović: - "Velika mi je čast i zadovoljstvo što je i naša kuća postala deo tako velikog kluba kao što je OFK Beograd! Plavi su jedan od sinonima za naš glavni grad, a Bonđorno je ponosno na njegovoj ugostiteljskoj mapi već više od deceniju i svojim prepoznatljivim produktima zaslužio da ga prepoznaju po kvalitetu. Trudićemo se da igrači imaju optimalne uslove u kuhinji i ovim putem pozivam privrednike da pojačaju sponzorski pul Romantičara u njihovom najtežem periodu u klupskoj istoriji."