XS
SM
MD
LG

Mladost Jelenac jesenji prvak Opštinske lige Topola

Odloženom utakmicom 6. kola, u kojoj su domaći Jarmenovci savladali lidera Mladost iz Jelenca rezultatom (3:1), spuštena je zavesa na takmičenje u Opštinskoj ligi Topola. Nakon devet odigranih kola čelnu poziciu na tabeli zauzela je  Mladosti (Jelenac), osvojovši 21 bod. Dva boda manje osvojila je ekipa Radoja Domanović (Ovsište) i gotovo je izvesno da će ova dva tima odlučivati o putniku u viši rang tskmičenja (Međuopštinska liga Arsnđelovac-Topola). Jelenčani su u nešto povolnijoj situaciji, pošto su slavili u Ovsištu rezultatom (3:4). S druge strane, Ovsištani su odoleli u Jarmenovcima (2:2).

Treće mesto sa 15 osvojenih bodova zauzeo je Borac (Kloka), koji će sa najboljim igračkim kadrom u poslednjih nekoliko sezona svoju šansu vrebati iz senke. Međutim,ni u kom slučaju ne treba zanemariti ostale timove u ligi. Budućnost (Blaznava), Mladost (Rajkovac), Jarmenovci i Budućnost Mi (Donja Trnava) su ekipe koje svakome mogu da pomrse račune. Naročito pred svojim navijačima.  

Najprijatnije iznenađenje jeseni je Krćevac 04. Krćevčani su zauzimanjem 6.mesta i osvajanjem 8 bodova ostvarili najbolji učinak u novijoj istoriji kluba. Najveće razočarenje je ekipa Maskara iz istoimenog mesta, koja je sakupila svega dva boda, pa im u  nastavku ostaje da poprave utisak i eventualno nekom drugom prepuste "fenjer" na tabeli.

U opštinskoj ligi sledi višemesečna zimska pauza. Mreže će mirovati sve do proleća kada ćemo gledati (bar se tako nadamo) još kvalitetniji fudbal, uzbudljive i neizvesne mečeve.