XS
SM
MD
LG

VGSK pao sa pola gasa
Prava je šteta što su odbojkaši Smederevo Carine imali težak raspored na startu prvenstva kada su poklekli najpre od Valjeva, a nakon toga i u trileru od Partizana. U naredne dve utakmice bili su bolji od Železničara u Beogradu, a u četvrtom kolu su opravdali ulogu favorita u meču sa ekipom VGSK. Pobeda od 3:0 ( 25:20, 25:18 i 25:21) za jedva nešto više od 70 minuta najbolje odslikava odnos snaga na terenu.
 
Foto: OK Smederevo-Carina
Gosti su odolevali i držali kakav takav priključak do polovine seta. U tom periodu igre domaći bi pojačali igru, jakim servisima i dobrom igrom na mreži lako dolazili do poena.
 
"Upisali smo očekivana tri boda. Imali smo za rivala mladu i poletnu ekipu ali je kvalitet ipak bio na našoj strani. VGSK je igrao dobru odbranu što su uz naše povremeno opuštanje iskoristili da drže priključak. Sada nas čeka gostovanje u Mladenovcu. Radi se o mladoj ekipi sa nekoliko iskusnijih igrača ali osim naše pobede i tri boda sve drugo bi bilo iznenađenje" – smatra Dušan Kalinić, trener OK Smederevo-Carina.