XS
SM
MD
LG

"Roze oktobar" u znaku Građevinarki

Od izlaska na veliku scenu ŽFK Rad je na sebe skrenuo pažnju angažovanjem u brojnim akcijama, a nebesko plave devojke u prepoznatljivom stilu obeležile su oktobar, mesec borbe protiv karcinoma dojke.

Građevinarke su kampanju podržale tematskim fotografijama u svom domu, na stadionu "Kralj Petar Prvi", gostovanjem na forumu čija je tema borba protiv raka dojke i noseći kopačke sa roze pertlama na utakmici prošlog vikenda protiv Požarevca.

Odmah nakon završetka utakmice, a po povratku u Beograd, Radovke su bile gošće beogradskog Fashion week-a u Belexpo centru.

Dame u kopačkama, nesvakidašnji prizor na modnoj pisti, bez dileme su ostavile najjači utisak tokom cele nedelje mode.

Po izlasku na scenu "najlepše u gradu" skinule su dresove ispod kojih su bile majice posvećene podršci ženama koje se bore sa ovom bolešću. 

Sa zadovoljstvom učestvujemo u svim akcijama, a naručito onim sa humanitarnim sadržajem. Još jednom smo fudbalskom svetu pokazale kako mi to radimo i da je ljudskost osnov svega što prati dešavanja na zelenom tepihu. Na jedan originalan način smo podsetile na važnost poruke koju nosi projekat "Jači od straha". Mi nastavljamo u istom ritmu, a uskoro nas očekuje još zanimljivih akcija koje ćemo podržati u zavisnosti od takmičarskih obaveza u superligaškom društvu" istakla je Jelena Polić "alfa i omega" ženskog fudbalskog kluba Rad.