XS
SM
MD
LG

U neobičnoj utakmici, kasnila je skoro sat ipo, promenjen je i teren, rivali zasluženo podelili bodove!

Bila je ovo utakmica koja je imala čudnu predigru. Najpre su gosti zbog saobraćajnih problema u putu, kasnili sat vremena, a potom se delegat utakmice Radnički – Novi Pazar  dosetio da će ,,glasna,, pištaljka sa pomoćnog terena uznemiravati glavnog arbitra meča na glavnomn terenu i da to može da bude problem.  Posle prepucavanja, rasprave, pronadjeno je ,,solomonsko rešenje,, i krenula je seoba u ,,kavez”. Povadjene su zastavice, fudbaleri su prešli na drugo ,,poprište,, gledaoci uz komentare takodje.

I kada se sve to rešilo konačno je krenuo meč. A meč je odigran  u veoma fer atmosferi. Gosti su prijatno iznenadili kvalitetom, a posebno strelac oba gola Bojan Milošević.  Domaćin je poveo  u 24.minutu evro golom  Marka Popovića sa preko 40 metara lobovao istrčalog, iskusnog golmana Zdravkovića. No, veoma brzo , iskusna i dobro organizovana ekipa iz Orašja je preokrenula rezultat zahvaljujući majstorstvu i realizatorskim sposobnostima Bojana Miloševića. U 30. i 38.minutu golgeter gostiju postigao je golove.  

 

 

Robustni Darko Micić, koji se u velikom stilu, posle povrede  vratio na teren, u 76.min postigao je drugi gol, što se kasnije ispostavilo da je to bio i konačan , realan,  ishod meča.

Tanasko Rajić je ponovo igrao oslabljen bez jednog od najboljih igrača Darka Vasića koji je na fakultetu u Beogradu i mladog Vasova. Utakmica protekla u ravnopravnoj igri. Sudjenje veoma dobro.

 

 

Zona Jug 11.kolo: Pirot:  Tanasko Rajić – Budućnost Orašje   2:2  ( 1:2)

Tanasko Rajić: B.Petrović, Djordjević, Adamović, M.Ćirić, D.Ćirić, Popović, Bišković, Popović, Djurić, Kostić, Simonov. Rezerve M.Petrović, S.Usković, B.Usković, Bandić, Djordjev, Micić.