XS
SM
MD
LG

KK Prokuplje dobio veoma moćnog sponzora!

Košarkaški klub Prokuplje potpisao je jednogodišnji ugovor o medijskom sponzorstvu sa „Blicom“. Igrači ovog kluba će na dresovima nositi logo “Blica”.

I mali-veliki klubovi, ma gde oni bili, morali bi da se poštuju i nagrade. Njihov rad, trud, ambicioznost, motiv… Naša medijska kuća, vodeća u Srbiji, ali i u regionu, zna to da ceni: “Blic” je od danas zvanični medijski sponzor Košarkaškog kluba Prokuplje, člana Prve srpske lige – Istok.
 Zahvaljujući našoj uspešnoj saradnji sa predsednikom kluba Vuletom Vukovićem, inače dugogodišnjim članom skupštine Košarkaškog saveza Srbije i predsednikom regiona južne Srbije, kao i Čedomirom Vukovićem, direktorom kluba, potpisan je jednogodišnji ugovor a igrači Prokuplja će na dresovima nositi, na putu do Prve B lige, a nadamo se i KLS, logo “Blica”, rekao je Igor Velimirović, urednik sportske rubrike „Blica“.

– Čast i privilegija je biti pored Košarkaškog, Rukometnog, Odbojkaškog, Fudbalskog saveza i Olimpijskog komiteta Srbije, na desetine stotina olimpijskih, evropskih i svetskih zlata i jedno Prokuplje i jedan Košarkaški klub Prokuplje. Velika zahvalnost pre svega uredniku sportske redakcije “Blica” Igoru Velimiroviću, dokazanom prijatelju srpskog sporta, ali ono što nas razlikuje od svih sportskih kolektiva van Beograda u Srbiji, to je da je Igor dokazani prijatelj KK Prokuplje i naša potreba i želja je bila da se na jedan način koji je trenutno jedini mogući zahvalimo Igoru Velimiroviću i postanemo deo medijskog pula kompanije “Blic” u Srbiji  – izjavio je Vule Vuković, predsednik KK Prokuplje.

Inače, pre KK Prokuplja, podsetimo, naša kuća je postala medijski sponzor Olimpijskog komiteta Srbije, Fudbalskog, Košarkaškog, Odbojkaškog i Rukometnog saveza. I tu nije kraj…

– Veliko mi je zadovoljstvo što smo postali medijski sponzor Košarkaškog kluba Prokuplje. Ovaj ambiciozni i veliki-mali sportski kolektiv se priključio tako našim sponzorskim partnerima, “Blic”će znati to da ceni, mi ćemo na sajtu i u novinama ponosno pratiti rezultate, rad i nadamo se zajedno uspehe košarkaša Prokuplja na putu do KLS i ABA lige – izjavio je Velimirović.

Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija„Blic“ na dresu: Predsednik KK Prokuplje Vule Vuković i urednik sportske rubrike „Blica“ Igor Velimirović