XS
SM
MD
LG

Najzad slavlje u Srpskoj Crnji

Posle niza pehova i nesrećno okončanih mečeva u dosadašnjem toku prvenstva – sijaset propuštenih stopostotnih šansi, golova primljenih iz nepostojećih ili prestrogo dosuđenih penala i sudijskih nepravdi -  Budućnost je  kontinuitet dosta dobrih igara  najzad krunisala pobedom i to protiv uvek kvalitetnih Velikoselaca.  Za to se pobrinuo štoper  Goran Grujić koji je loptu iz   jednog od mnoštva kornera plasirao u gol, golman je  odbio loptu ali je iskusni lisac pritrčao i pogodio mrežu.

Kraj ružne serije – fudbaleri Budućnosti

Utakmica  je bila veoma tvrda, napeta, ne previše  lepa za gledanje, sa obostrano malo šansi za gol – po jedna na svakoj strani. Igrači domaćina  su  doduše tokom cele utakmice kidisali na gol protivnika ali stihijski, bez mnogo ideja i kreativnosti. Ipak,  pobeda je mogla biti i ubedljivija ali kako je protivnik respektabilan i crna serija rezultata prekinuta, Crnjani su prezadovoljni, a ni gosti nemaju puno razloga da žale jer su ipak  blago nadigrani. Jedina im je zamerka što su preterano folirali valjajući se po terenu posle svakog starta, ‘’kradući’’ vreme i iznuđujući od sudije dobit.  No odlični sudija Jaćimovski nije nasedao na takve ‘’štoseve’’, doduše nije ih ni kažnjavao, a mogao/trebao je. Tim pre što svi u Crnji pamte da su se fudbaleri Kozare i prilikom ranijih gostovanja ovde tako ponašali, pa im to eto postao manir!

Dragocenu pobedu Klub je   poklonio svom  predsedniku Duletu  Antin - Čorbi koji se toga dana ženio. Posle utakmice svi fudbalrsi su se pridružili svednebom veselju, a iako zbog komovskih obaveza nije igrao, najveseliji je bio centarfor Marko Manojlović!

 Budućnost – Kozara  1:0  (0:0)

Srpska Crnja, stadion Budućnosti, gledalaca oko 300, sudija Jaćimovski (Kačarevo), stralac Grujić u 57 minutu. Igrač utakmice: Goran Grujić.

Budućnost: Medić 7, Vasiljević 8, Grujić 8, Topić 7 (Kovačević 7), Aranitović 6 (Radin 7), Popović 7, Kozić 5 (Korać 6), Jovandić 8, Bogić 7, Prokin 7 i Ajdarić 7.

Kozara: Atlagić 7, T. Bjelanović 7, Reljić 7, Bunić 7, Grubor 7 (D. Bjelanović), Zeljković 7, Misić 7 (Latinović), Petrović 6, Ostojić 7, Čudanović 7 i Knežević 6.