XS
SM
MD
LG

U Kovačima fudbaski šou Lučanaca

Na stadionu u Kovačima lepa fudbalska predstava u kojoj su u većem delu susreta dominirali gostujući igrači. Na kraju su svoju odličnu igru krunisali visokom pobedom zahvaljujući boljom pokretljivišću i osmišljenim akcijama.

Goleadu je otvorio Tansković topovskim udarcem sa preko dvadeset metara. Najpre je Ristović napravio dar - mar po levoj strani uspo i da centrira a odbijenu loptu zahvatio je Tabnseković i doneo prvu radost. Početak drugog poluvremena za kratko prupao je domaćinima koji su uspeli da izjednače prelepim pogotkom Trnavca iz slobodnog udarva. Njegov projektil zavrčio je u levom gornjem uglu gola do tada nezaposlenog golmana Stojanovića. Fudbaleri Radničkog su i dalje napadali ali pogodaka nije bilo.

U samom finiši Lučanci su se rastrčali po terenu i ubrzo su još jednom došli u vođstvo. Strelac je bio Pantović kada je posle centaršuta sa desne strane bio najprisebniji u šesnaestercu domaćina i savladao mlađanog veratara Radničkog Kneževića. A onda za samo dva minuta na samom kraju meča šou dvojice rezervista. Najpre pogodak Maričića koji je izbegao ofsaj zanku i sa desetak metera bio nepogrešiv a minut kasnije tačku na gol seriju stavio je Drakulić. Zaslužena pobeda gostiju a domaćinima ostaje da čekaju bolju priliku da povećaju bodovni saldo koji je sada više nego skroman - samo bod!

Radnički - LFK Mladost 1:4 (0:1)

KOVAČI - Gledalaca 100. Sudija: Dušan Sretenović (Kragujevac) 7. Strelci: Trnavac u 48. (Radnički. Tanasković u 38. Pantović u 75. Maričić u 87. Drakulić u 88. (LFK Mladost). Igrač utakmice: Stefan Ristović (Mladost)

Radnički: Knežević 6, Brkljač 7, Trnavac 7, Stevanović 6 (Mandić -), Gligorijević 7, Đokić 6,5, Radosavljević 6,5, Grujić 6,5, Jovanović 6,5, Dimitrijević - (Vojmilovac 7), Krstić 6

LFK Mladost: Stojanović 7, Tanasković 7,5, Bugarčić 7, Vukašinvićš 7, Vukomanović 7,5, Cerović 7, Tomić 7,5 (Maričić 7), Bondžulićč 7, Pantović 7 (Plazinić -), Vasiljević 7,5, Ristović 8

 

Trnavac strelac izjednačujućeg evro gola gola

Detaq sa meča Radnički ' Mladost foto: STOLE