XS
SM
MD
LG

Mladost preokretom do prvih bodova

U 3.kolu Šumadijske okružne lige fudbaleri Mladosti iz Saranova pobedili su ekipu Aranđelovca rezultatom 2:1. Obe ekipe igrale su vrlo borbeno i motiviano. Ipak, utisak je da je želja domaćih za prvom pobedom odredila ishod meča. Domaći su u prvoj trećini prvog poluvremena stvorili nekoliko izglednih prilika koje nisu uspeli da realizuju. Kazna je usledila u 13.minutu, kada je Srećković vrlo odmerenim i preciznim udarcem poslao loptu u gornji desni ugao domaćeg čuvara mreže. Drugo poluvreme donelo je angažovniju igru. Grbić je u dva navrata iskoristio greške fudbalera gostiju i golovima u 52. i 58. minutu doneo preokret i prvu radost Saranovu.

U ostalim mečevima 3.kola postignuti su manje-više očekivani rezultati. Najubedljiviju pobedu (u inače ne mnogo efikasnom kolu) ostvarila je ekipa Banje, savladavši Omladinac (3:1).

Minimalnu pobedu ostvarilo je Šumadinac 1913 pošto je na svom terenu bio bolju od Bara (1:0), kao i ekipa ŽSK-a protiv Partizana (1:0). Prvu pobedu zabeležila je i Trnava porazivši Borac (2:1). Mreže su mirovale u Vinči gde je istoimena ekipa ugostila Lokomotivu. Isti rezultat pstignut je  u Orašcu u duelu Prvog srpskog ustanka i BSK-a. Napadači su za nijansu bilu efikasniji u Junkovcu u kome su domaći i Šatornja podelili bodove (1:1). 

Nakon tri odigrana kola (ako je suditi po rezultatima) ove jeseni nas očekuje izuzetno neizvesno prvenstvo. Plasman na tabeli pokazuje da je  razlika između prvoplasiranih i ekipa na začelju svega 4 boda. Naredno kolo (koje je na programu sledećeg vikenda 9/10. septembra  od 16:30 sati) donosi nam nekoliko interesantnih duela.

Fudbaleri Bara dočekaće ekipu Borca. Lokomotiva će ugostiti Trnavu. Vinča ide na megdan Aranđelovcu, a Mladost Partizanu. Šatornja dočekuje ekipu Žsk-a. Omladinac će dočekati Junkovac, Bsk će ugostiti Banju, dok će Prvi srpski ustanak gostovati Šumadincu u Natalincima.