XS
SM
MD
LG

MFL Kraljevo: Lasta u Jarčujku nastavila pobednički niz

Susret Hajduka i Laste s pravom je je bio derbi kola jer su megdan podelile ekipe koje su zabeležile stoprocentni skor u prva dva kola. Pobedonosni pohod zasluženo je nastavio gostujući tim golom koji je postignut u prvom delu susreta.

Tokom susreta niz lepih akcija

Strelac je bio Gunjić koji je iskoristio nesmotrenost odbrambenih igrača Hajduka zaobišao i golmana Stevovića i doneo veliku radost svojim saigračima i većoj navijačkoj grupi iz Vitkovca.Gosti su pre toga imali kolosalnu priliku u 14. minutu preko Savića ali je posle njegovog udarca sa dvadesetak metara lopta pogodila prečku. Dva minuta pre odlaska na odmor isti igrač je promašio prazan gol sa dve tri metra.

Borbeno ali u granicama PF igre Foto: STOLE

Domaćini su preko Aleksića mogli da poravnaju rezultat ali je bio zamalo neprecizan i lopta je pogodila prečku. U poslednjih desetak minuta igrači Hajduka su opsedali gol Laste ali je odbrana na čelu sa Mikićevićem odlično odradila svoj deo posla. Meč je sudio mladi Đurović. Bio je to njegov debi u ulozi glavnog arbitra. Derbi je, ipak, bio preveliki zalogaj ali zato su pre svega krivi oni koji su ga poslali u vatru!

Hajduk - Lasta 0:1 (0:1)

Jarčujak. Gledalaca 100. Sudija: Veljko Đurović (Ratina) 6. Strelac: Gunjić u 29. minutu (Lasta). Crveni karton: Terzić (Lasta). Igrač meča: Milova Mikićević (Lasta)

Hajduk: Stevović 6, Garić 6, M. Karapandžić 7, Rsovac 7, Korać 6, S. Karapandžić 6,5, Radičević 6,5 (F. Marušić -), Aleksić 7, Žarčanin 6, Krstić 6 (M. Marušić 6), Vučićević 7

Lasta: Zdravković 7, Marić 6,5, Kojić 7, Mikićević 7,5, Nikolić 6,5, Miletić 6,5 (Radojković 6,5), Terzić 6,5, Savić 7, Gunjić 7 (Ristović 6,5), Bogićević 6,5 (Vuković 6,5), Ćirković 7