XS
SM
MD
LG

Radnički 1964 u jeku priprema

RK Radnički 1964 se trenutno nalazi u jeku priprema za novu sezonu u kojoj treba da pokaže i dokaže srpskoj rukometnoj javnosti da prošlogodišnji uspeh nije plod slučajnosti, već samo jedan korak napred ka povratku kragujevačkog rukometa tamo gde mu je mesto,a to je krem rukometne elite u Srbiji.

Foto: R64 MEDIA TEAM

Nakon prošlogodišnjeg velikog uspeha u Prvoj ligi Zapad u kojoj su Kragujevčani suvereno trijumfovali plasiravši se u savezni rang takmičenja —Super B ligu,vreme je za nove izazove i dokazivanja.

Momci šefa struke Bojana Milentijevića su trenažni proces započeli 1.avgusta u gradu na Lepenici.Posle početnog dela bazičnih priprema,sredinom meseca je krenuo rad sa loptom i taktičko/tehnički deo pripremnog perioda kao i serijal kontrolnih mečeva koji će stručnom štabu biti odličan pokazatelj na čemu mora da se insistira u daljem radu.

Odigrane su 3 kontrolne utakmice sa izuzetno jakim protivnicima kao što je Superligaš „Sloga“ iz Požege,“Kolubara“ u kojima su rukometaši Radničkog već u ovom delu trenažnog procesa pokazali zavidan nivo igre.Iako su i dalje „ruke od olova“ primetna je ogromna želja za dokazivanjem,napredovanjem i uigranošću.Ono što ih je krasilo i prošle sezone – borbenost i požrtvovanje su i dalje odlika kragujevačkih rukometaša.

Ekipa koja je svojevrstan spoj iskustva i mladosti se u odličnom svetlu predstavila kragujevačkoj publici u pomenuim utakmicama.Po rečima trenera Milentijevića tim ima ogroman prostor za dalji napredak i taktičko uigravanje da bi potpuno bio spreman za start lige 23.septembra.

Do početka prvenstva „Radnički 1964“ će odigrati 8 pripremnih utakmica,a prve koje slede su gostovanje ekipi „Mokre Gore“.