XS
SM
MD
LG

Odbojkaški klub Niš dobija novog predsednika
Do kraja meseca jedini niški odbojkaški superligaš OK Niš, trebalo bi da dobije novog predsednika. Za tu funkciju predložen je Mitar Vuković, direktor firme "Integral inženjering", kako je rekao dosadašnji prvi čovek kluba Dragoljub Rajković.

OK Niš dobija novog predsednika; Foto: Vanja Keser

Vanredna izborna Skupština sazvana je za 3. avgust, ali je i odložena, objašnjava Rajković, zato što je kandidat za predsednika otputovao u inostranstvo.

Biće izborna Skupština najverovatnije do kraja meseca. Ja sam tu bio prelazno rešenje, dok se ne nađe neko trajnije, jer tada klub nije imao rešenje za predsednika. Pripreme kreću od nedelje, a klub funkcioniše normalno, imamo neke probleme koje rešavamo usput - priča Rajković.

Podsetimo, turbulentnu jesen 2016. u OK Niš obeležio je odlazak dotadašnjeg predsednika Dejana Jovanovića, koga je zamenio Ljubodrag Brkić, ali je i on napustio klub posle nedelju dana. Za njim je otišao i trener i sponzor, za šta su odgovornost jedni na druge prebacivali novo rukovodstvo i Jovanović. Rajković se kao “prelazno rešenje” nalazi se na čelu kluba od septembra prošle godine.