XS
SM
MD
LG

Pančevački Dinamo remizirao protiv Emirejts Kluba

izlazak

Fudbaleri Dinama 1945 iz Pančeva odigrali su međunarodnu kontrolnu utakmicu protiv Emirejts Kluba iz U.A.E. u kući fudbala u Staroj Pazovi. Rezultat je bio 1:1 na poluvremenu 0:1. Strelci Terzić za plavo-bele, a Park za Emiraćane.

Dinamov strateg Aleksandar Stevanović se opredelio za sledeći sastav: Tomić,Karanfilovski,Dašić,Nedučić,Advigov,Janković,Mirković,Skokna,Javor,Marković,Petrović. U nastavku igrali su još: Andrejić,Vojnović,Terzić,Đokić,Lazinica,Kukolj,Vuković,Gojković,Amerijan i Stojanović.

Sastav gostiju nismo uspeli da dobijemo ali ekipa koju predvodi nekadašnji selektor Češke Republike Ivan Hašek igrala je dva poluvremena sa totalno različitim postavama.

Prvi su zapretili pančevci u 11. minutu nakon odlično izvedenog kornera Skokne sa leve strane Mirković je neometan šutirao sa 6 metara ali pored gola.

Tri minuta kasnije u 14-om minutu “gosti” iz emirate dolaze do vođstva. Korejski internacionalac Park je maestralno izveo Slobodan udarac sa 25 metara I pogodio donji levi ugao gola Tomića za 1:0 za Emirejts Klub.

U 39. minutu nova prilika za goste odlično je pobegao igrač sa brojem 80 na dresu Kamis po levoj strain gađao iskosa ali pored gola.

Najbolja prilika za DInamo u 44. minutu odlično su kombinovali po levoj strain terena Dašić I Petrović , Petrović je ušao u kazneni I špicem gađao oštro ali se istakao golman gostujuće ekipe I loptu odbio u korner.

U drugom delu totalna dominacija Brzog Voza u 57. minutu posle kombinacije Kukolja i Skokne na desnom delu terena Skokna odigrava povratnu za Javora koji sa nekih 10 metara promašuje prazan gol.

Nakon sat vremena igre odličan centaršut Petrovića za Đokića koji gađa glavom loše pored gola sa nekih 7-8 metara od gola.

Dva minuta kasnije sjajno je Terzić kroz sredinu terena uposlio Skoknu koji ulazi u šesnesterac i gađa po zemlji ali je golman gostiju na mestu.

U 75-om minutu prete Emiraćani preko Malalaha koji se oslobodio čuvara I šutirao sa 16 metara oštro ali malo pored stative.

Igrao se 83.minut kada je Dinamo stigao do zasluženog izjednačenja Kukolj je maestralno prošao po desnoj strani i uposlio na drugoj stativi Terzića koji je zakucao loptu u mrežu gostiju za 1:1.

Četiri minuta kasnije mogao je “Brzi Voz” do potpunog preokreta odličan prodor Đokića prevario je svog čuvara odigrao povratnu za Terzića ovaj za Kukolja koji šutira sa 10-ak metara ali golman Emirejts kluba brani I spašava svoju ekipu poraza.

Nakon ove odlične provere izabranike Aleksandra Stevanovića očekuju još dve utakmice do starta prvenstva već u sredu 09.08 gostuje se Slogi u Banatskom Novom Selu a u subotu 12.08. je generalna proba protiv OFK Beograda na Gradskom Stadionu u Pančevu .