XS
SM
MD
LG

FK Sloga: Počele pripreme, jedini novajlija Milojević

Fudbaleri krljevačke Sloge prvim treningom započeli su pripreme za nastupajuću sezonu u Moravskoj zoni. Novi trener Igor Tugegdžić na raspolaganju je imao petnaest igrača koji su odmah po obavljenom dogovoru istrčali na, za ovu priliku, besprekorno pripremljenom terenu.

Dogovor pre početak prvog treninga

 

- Nedostaje još nekoliko igrača koji su bili standardni prvotimci u prošloj sezoni. Njihovo odsustvo je opravdano i samo je pitanje trenutka kada će se pojaviti na Gradskom stadionu i priključiti svojim drugovima iz ekipe. Dakle, bićemo konpletirani i nakon toga sledi odrađivanje zacrtanih polanova - kaže Tufegdžić.

 

Rad na terenu pod budnim okom Tufegxića Foto: STOLE

 

Na pitanje da li je neko od fudbalera otišao iz kluba Slogin "kouč" kaže.

- Koliko je meni poznato niko zvanično nije zatražio dozvolu da ode iz kluba. Za sada je jedino sigurno da je u naš tabor došao Miloš Milojević koji je u sezoni za nama nastupao u drugom kraljevačkom zonašu Radničkom iz Kovača.

Miloš je, inače, prve fudbalske korake napravio u Slogi gde je nastupao za sve mlađe selekcije. Sloga će, po rečima trenera pripreme sprovoditi na svom stadionu po već napravljenom planu rada, odigraće nekoliko prijateljskim mečeva a generalna proba biće memorijalni turnir koji se igra u organizaciji FK Karađorđe, trećeg kraljevačkog člana Moravske zone.