XS
SM
MD
LG

Novi susret izmedju Goča i Željina

Priznati odbojkaški trener Dragan Đorđević je 2007. godine pokrenuo odbojkaški kamp u carstvu netaknute prirode, Mitrovom Polju. Ove godine od 10. do 28. jula kamp "ASICS Mitrovo Polje" će doživeti jedanaesto izdanje, što dovoljno govori.

 

 

Dugo trajemo jer vredimo i svake godine dobijamo poverenje dece i njihovih roditelja, a to znači najviše. I ovog jula ćemo raditi u dve smene sa preko 150 polaznika od Novog Sada do Niša, od Kuvajta do Gračanice i Ljubinja i to sve govori. Najviše nas raduje činjenica da nam se deca vraćaju, da nas posećuju oni koji su nekada bili polaznici na kampu ističući koliko im je to značilo u karijeri i životu. Pored mene u prvoj smeni radiće i Aleksandar Bošković, kao i plejada trenera iz Kraljeva koji su stalni na ovom kampu. U drugoj smeni dobijamo pojačanje, jer će se sa nama družiti i vrednop raditi Aleksandar Seničić i Veljko Petković. Za razliku od ranijih godina, zbog obaveza na poslu (SAD) sa nama neće biti Milan Žarković koji je takođe jedan od rukovodilaca ovog kampa od prve godine – u dahu najavljuje Dragan Đorđević odbojjkaški trener i rukovodilac i idejni tvorac kampa u Mitrovom Polju.

Dok se vrše poslednje pripreme za skup između Goča i Željina, Dragan Đorđević je okončao devetu godinu u inostranstvu.

Poslednje tri godine sam radio u Kuvajtu. Ugovor je završen i sada sam slobodan. Naravno, želja je da nastavim rad van granica naše zemlje, ali videćemo, još je rano za konačan epilog. Imam već neke ponude iz arapskog sveta, ali trenutno sam potpuno posvećen kampu. Kada završim obaveze u Mitrovom Polju krenuće intenzivniji pregovori oko novog kluba i destinacije – zaključuje Dragan Đorđević, nekadašnji selektor univerzitetske reprezentacije i pomoćnik u juniorskoj reprezentaciji Srbije, trener Ribnice i kragujevačkog Radničkog,a pečalbar u Rumuniji, Iranu, Libiji i Kuvajtu.

Svako leto je sve vrelije, godine su sve zrelije, ali u Mitrovom Polju vratićete volju i ljubav za odbojku, naglašavaju organizatori odbojkaškog kampa sa veoma dugom tradicijom.

 

 

Svako leto sve vrelije, jer odbojka se igra bolje ako se dodje u Mitrovo Polje