XS
SM
MD
LG

Sezona 2017/18 startuje u Letoniji - Uživo na Eurosportu

Odmor je završen, nova snuker sezona počinje na Baltičkom moru, gde će se od 25. do 27. juna održati Riga masters, uz direktan prenos na Eurosportu i Eurosport Plejeru.

 

Nova bogata snuker sezona startuje u petak, kada će se najbolji igrači sveta okupiti u Riga areni, gde će se boriti za titulu i premiju od 50.000 funti. Aktuelni šampion Riga mastersa je Australijanac Nil Robertson.

 

Kasperski Riga masters je prvi rangirni turnir u novoj sezoni, koja će se tradicionalno završiti početkom maja 2018. godine u Krusibl teatru u Šefildu.

 

Ukupno 19 rangirnih turnira je pred profesionalcima u narednih 10 meseci, kao i Masters koji se održava u januaru u Londonu.

 

Šampionat Kine je novi rangirni turnir u profi kalendaru, koji će se održati sredinom avgusta, pre Pol Hanter klasika. Iz rasporeda je povučen Svetski open, kako bi se napravio prostor za timsko takmičenje, Svetski kup, koji je na programu u julu. Pomeren je i termin održavanja Šut-aut turnira, koji je od prošle godine dobio status rangirnog takmičenja. Početkom februara u Votfordu će se održati turnir u vremenski limitiranom formatu igre, gde je za pobedu potreban samo jedan frejm.

 

Eurosport će i ove sezone biti na svim borilištima gde se sakupljaju rangirni poeni, kao i na najvažnijem takmičenju u Londonu, na Mastersu.

 

U petak, subotu i nedelju direktni prenosi Riga mastersa počinju u 10:00.